Connect with us

BIH

Kristijan Postružin u Bubamari!

Published

on

Kristijan Postružin (28) novi je igrač Bubamare. Reprezentativac Hrvatske u Cazin stiže iz redova dvostrukog prvaka Hrvatske Futsal Dinama.

Kristijan Postružin rođen je 28. kolovoza 1995. godine u Zagrebu. Na početku karijere Postružin je nastupao za Petar, Zagreb Zapad i Uspinjaču, da bi prešao u Alumnus s kojim osvaja naslov prvaka Hrvatske.

Popularni “Kiki” se odlučio za odlazak u inozemstvo gdje se dodatno afirmirao kao igrač, prvo je nastupao u španjolskom Santiagu pa zatim francuskom Toulonu da bi se na koncu vratio u Hrvatsku gdje je nosio dres Uspinjače i Nacionala. U ljeto 2018. godine Postružin prelazi u slovenski Dobovec no nakon jedne sezone vraća se u Uspinjaču odakle godinu dana kasnije prelazi u Olmissum u kojem je proveo dvije sezone. Iz Olmissuma je Postružin prešao u Futsal Dinamo s kojim je dvije godine zaredom postao prvak Hrvatske. Nema sumnje kako će Postružin predstavljati veliko pojačanje Bubamari u pohodu na vrh BiH futsala.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.