Connect with us

BIH

Ante Ćorluka ostaje u Hercegovini, Hercegovina još jača u sljedećoj sezoni

Published

on

Prvi strijelac Hercegovine, drugi strijelac Premijer lige BiH u ovoj sezoni, produžio je svoju saradnju sa timom iz Širokog Brijega. Ante Ćorluka je apsolutni hit prethodne sezone u Bosni i Hercegovini, a posebno su impresivne partije u najvažnijim utakmicama na kraju sezone, a u finalnoj seriji protiv Sarajeva postigao je devet pogodaka.

Titula u Njemačkoj, godine igranja po Hrvatskoj, ali ove sezona je bila posebna u karijeri Ćorluke. Senzacionalna dvostruka titula, fenomenalni potezi, spektakularni golovi sa obje noge sa svih distanci, partnerstvo sa Gašparom, sve to će se pamtiti iz prošle sezone:

Pa mogu reći da sezona nije mogla biti nikako bolja, dupla kruna, naslov smo proslavili na Pecari, da smo sami birali mislim da bi to bilo točno ovako kako se dogodilo. Svojim igrama sam prezadovoljan, uvijek može bolje ali prije svega ekipa je na prvom mjestu i ona je ta koja donosi ovakve stvari.

Zanimalo nas je kako jedan igrač sa iskustvom igranja u drugim zemljama gleda na Premijer ligu Bosne i Hercegovine nakon odigrane jedne sezone:

Liga je jako zahtjevna i vidi se da napreduje u svakom segmentu, puno tu ima dobrih igrača i ekipa, ali i puno prostora za napredak, organizacijski može biti puno bolje u usporedbi s drugim zemljama.

Sad kad je Hercegovina preuzela primat u bh. futsalu, svi očekuju da klub uloži još više i bude još jači:

Uvjeren sam da možete očekivati pojačanu Hercegovinu, pogotovo još kad nam se vrati Blago, i uz neko pojačanje, uvjeren sam da će to biti ponovno za velike domete.

Ponuda nakon fenomenalne sezone nije manjkalo. Ćorluka je ipak odlučio nastaviti započeto, a u sljedećoj sezoni veliki izazov je igranje Lige prvaka:

Bilo je ponuda stvarno ali smo se brzo dogovorili za nastavak suradnje i tu nije bilo nikakvih problema, dobro mi je tu, zadovoljan sam a sigurno da je Liga prvaka bila dodatni motiv.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.