Connect with us

BIH

Okršaj prve i posljednje ekipe u Mostaru pripao…

Published

on

Futsaleri Mostar SG vodeća ekipa na tabeli, sastali su se sa poslednjeplasiranim KMF Doboj u Mostaru. Okršaj sa gostima iz Doboja nije trebalo prestavljati veći problem za Mostar u meču 11. kola Premijer Futsal Lige BiH.

Okršaj futsal mladosti

Kuriozitet je da su i oba tima ušla u okršaj sa dosta mladih igrača a posebno gosti koji su stigli bez većine standardnih prvotimaca i sa samo jednim igračem starijim od 21 godine.

Da na mlađima svet ostaje pokazao nam je i golman Mostara, mladi Mušanović, koji je debitantsko poluvreme odbranio na izuzetno visokom nivou sa preko desetak uspešnih odbrana a rame uz njega bio je kolega koji je branio u drugom poluvremenu Amar Omanović.

U ovoj utakmici svima je pružena šansa i može se reći da ekipa Doboja, kojoj u ovoj sezoni ne cvetaju ruže, može ozbiljno računati na mlade igrače.

Okršaj Vedad Salčin novi igrač mostar sg
Novo pojačanje Mostar SG Vedad Salčin

Salčin je sa hattrickom u prvom poluvremenu pokazao ko će biti slavljenik. Pogodak postiže i Podrug. U drugom poluvremenu još Samir Gosto postiže gol za konačnih 5:0.

Strelci: 1:0 Salčin 2′, 2:0 Podrug 7′, 3:0 Salčin 14′, 4:0 Salčin 16′, 5:0 Gosto 22′


MOSTAR SG: Mušanović, Salčin, Kalajdžić, Gosto, Suton, Omanović, Džemić, Ćatić, Kahvedžić, Podrug, Subašić, Čupina, Kulak

DOBOJ: Nešić, Starčević, Ristić, Hadžikadunić, Radulović, Božić, Softić, Kovačević, Hatibović.

FC MOSTAR SG – FC DOBOJ 5:0 (4:0)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.