Connect with us

BIH

Pomjeren start Prve lige Republike Srpske

Published

on

Početak Prve lige Republike Srpske u futsalu pomjeren je za prvi vikend u novembru, a ne kako je prvobitno planirano da sezona krene 28. oktobra.

Ugljevik i Beli Anđeo odustali od nastupa

Liga će zvanično imati osam klubova, a od nastupa su, kako je ranije i najavljeno, odustali KMF “Ugljevik” i KMF “Beli Anđeo”, dok se tim Kotor Varoši ipak odlučio na krene sa takmičenjem u Prvoj ligi.

Ljubitelji futsala u Republici Srpskoj u prvoligaškom karavnu imaće priliku gledati tri kluba iz Banje Luke: Borac, Sokrates i prošlogodišnjeg člana Premijer lige BiH KMF “Policajac”, zatim Željeznicu iz Trnova, trebinjski Leotar, Boračku iz Gradiške, povratnika u Prvu ligu KMF “Nevesinje” i pomenuti KMF “Kotor Varoš”.

Druga liga podijeljena u četiri grupe

Druga liga Republike Srpske ove sezone biće podijeljena u četiri grupe od kojih će tri imati po osam timova, a jedna sedam i na kraju sezone će prvoplasirani sastavi kroz baraž odlučiti putnika u viši rang takmičenja.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.