Connect with us

BIH

Poslednja prepreka u prvom velikom polufinalu pred ciljnu ravninu je pred MNK “Bubamarom”.

Published

on

U Vitezu momčad Borka Surudžića brani 7 golova razlike iz prvog polufinalnog meča play-offa Prve Futsal Lige Federacije BiH za ulazak u Premijer Futsal Ligu BiH protiv MNK”Vitez” odigranog u Cazinu.

Da li će ovo biti lagana uvertira za najveće izazove ili će ekipa Viteza namučiti tim koji čine Milanović, Ibrišimović, Osredkar, Petak, Džombić, Redžepović, Bundavica, Muharemović, Kličić, Prošić, Bosnić pred polufinale Futsal Kupa Bosne i Hercegovine koje je na programu 09.04.2024.godine u Cazinu protiv aktuelnog šampiona države ekipe KMF “Radnik MD Shop ” iz Bijeljine, videćemo večeras od 21:00 sati.

I pored visoke prednosti iz prvog susreta, MNK “Bubamara” ne sme sebi dozvoliti opuštanje, već će po rečima ljudi iz kluba, krenuti da već u uvodnim minutama uz podršku velikog broja svojih vernih navijača koji se spremaju na dalek put da bodre i u ovom po nekima laganom meču svoj voljeni klub, reši pitanje prvog učesnika finala play-offa, čiji se drugi učesnik čeka nakon revanš meča u Tešnju gde domaći FT “Tešanj” dočekuje goste iz Livna, MNK “Čulin Mlin” u pokušaju da nadoknadi zaostatak od dva gola razlike što im je i bio cilj da se iz Livna vrate sa aktivnim rezultatom i izbori učešće u istorijskom finalu u sezoni za pamćenje.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.