Connect with us

BIH

Radujković i njegov hattrick nedovoljan

Published

on

U meču 13.kola u Mostaru ni Radujković i njegova tri gola nisu bila dovoljna za Salines. Utakmica je pored epiteta derbija starih rivala imala i humanitarni epitet pošto je sav novac prikupljen išao za postradale u zemljotresu u Turskoj i Siriji.

Radujković za vođstvo

Do vođstva nakon prvobitnog opipavanja pulsa prvi stiže Salines. U 6. minutu Radujković, kojem Todorić nakon solo prodora po levoj strani šalje loptu na drugu stativu. Lopta za Radujkovića koji pogađa prazan gol za 0:1.

Tri minuta kasnije Mostar SG izjednačava preko Kalajdžića koji je ostavljen sam na 6 metara uz asistenciju Salčina kažnjava goste.

Nepun minut kasnije, Tuzlaci su bukvalno sami sebi dali gol. Golman Mostara Ahmedpour baca dugu loptu ka Podrugu, Jašarević istrčava s gola i sudara se sa svojim saigračem dok lopta od njega ulazi u praznu mrežu.

Sa pet u polju

Pokušali su sa golmanom-igračem izabranici Predraga Rajića. Ali u toj igri umesto da spuste loptu, ulaze u trku sa igračima Mostara. U 17. minutu Rajčević Mostaru donosi prednost od dva gola razlike. Greška u pasu koji preseca Suton. Prenosi loptu na protivničku polovinu i dodaje do Rajčevića koji pogađa sa nekih 8 metara polulevo za 3:1.

Za 4:1 pobrinuo se Suton, na asistenciju Jelića. Proboj po desnoj strani, neodbranjiv udarac i tri razlike na poluvremenu.

Drugi deo…

U 24.minutu jednostavno, Gosto-Suton-Medak koji postiže gol za 5:1. Minut kasnije Slobodan Boba Rajčević nemilosrdan prema bivšem klubu. Lopta se prosto zalepila njemu za nogu, kao da je paralisao gomana gostiju u gužvi u 6 metara. Polako, natenane ga je možda i priupitao gde će loptu. Pravo u mrežu pored njega za 6:1.

to je sve od domaćina, Radujković još…

Što se tiče domaćih strelaca, za njih je meč bio završen. Do kraja susreta gosti posižu tri gola i to Mujić u 27.minutu. Potom sa dva pogotka u 34. i 38.minutu Radujković postavlja konačan rezultat meča.

FC MOSTAR SG STAKLORADFC SALINES 6 : 4 (4 : 1)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.