Connect with us

BIH

Baručija vs Marinković

Published

on

Kao lider na tabeli Premijer Futsal Lige BiH KMF Radnik MD Shop stigao je u Konjic. Zasigurno bi i ostao na tom mestu Baručija nije bio u timu.

Povratnik u ekipu iz Konjica, zaslužan je što su domaći osvojili zlata vredan bod u borbi za opstanak. Da sa druge strane nije stajao Mirko Marinković, mogli su stići i do tri zlatna boda.

najpre Marinković

Nakon par polušansi za ekipu Radnika, najbolji strelac Premijer Futsal Lige BiH, Mirko Marinković stupa na scenu. Kao i nebrojeno puta do sada sa fantastičnim osećajem za loptu, Marinković sačekuje jednu u sebi svojstvenoj situaciji. U 11.minutu na drugoj stativi, odlično prati igru i sve što je bilo potrebno je da se “pokloni” i sprovede loptu koja je stigla do njega u mrežu.

sada Baručija na sceni

Iz jedne šanse četiri minuta kasnije gol za domaće. Baručija je “slomio” svog čuvara i snažno sa desne strane šutirao iznad glave golmana Ružičića koji nije moga ništa učiniti. U zadnjem minutu poluvremena, ponovo Baručija. Iz prve jednostavno, povratnik u tim, špicem šutira. Golman gostiju ponovo nemoćan. Konjic vodi 2:1 i na putu je da napravi inenađenje. Ipak slavlje domaćih je kratko trajalo.

Sa pet u polju kreće Radnik i jedna lopta koja je više izgledala kao neuspešan pas na drugu stativu, sa desne strane vara golmana Romovića koji je već krenuo da je preseče i 2:2 za predah. Strelac Vladimir Džombić.

U nastavku sve do 27.minuta mreže su mirovale. Radnik nastavlja sa golmanom-igračem. Nakon jedne greške na svojoj polovini Ružičića, lopta dolazi do Dejana Debelnoguća pravom bombom u trku pogodio same rašlje gola Radnika.

Do kraja Radnik je pokušavao izjednačiti i to mu je uspelo zahvaljujući kome nego Marinkoviću. Koristeći uspavanost golmana domaćih, kojem lopta prolazi tik kraj njega i stiže na drugu stativu do Marinkovića za 3:3 u 35.minutu. Do kraja meča mreže su mirovale.

FK KONJICKMF RADNIK MD Shop 3:3 (2:2)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.