Connect with us

Crna Gora

Dolcinium ubacio u šestu brzinu!

Published

on

U okviru 19.kola ligaškog dijela prvenstva Prve Futsal Lige Crne Gore u Ulcinju FC “Dolcinium” dočekao je ekipu KMF “Gorštak”.

Opravdali su momci iz Dolciniuma odličnu formu već od samog starta meča. Na poluvrijemenu je na semaforu stajalo 7:4. Do kraja još toliko golova u mreži gostiju. Krajnji rezultat odslikava ono što je i najavljivano s’početka prolećnog dijela. Šesta uzastopna pobjeda Dolciniuma. Nevjerovatan niz 6/ momaka iz Ulcinja uz fantastičnu atmosferu u klubu, koja garantuje samo velike stvari uz uspjehe a ciljevi su od početka jasni.

Gorštak

Dolcinium – Gorštak 14:7 (7:4).


Još jedna pobjeda Dolciniuma uz rekordan broj postignutih golova u mreži protivnika do sada. Kod domaćina izdvojili bi pet golova Asanovića, uz tri pogotka Ernesa Isljamija, koji je opravdao očekivanja koja su mu dodeljena pred početak drugog dijela sezone da će poneti epitet “hit igrača lige”. Njihovih osam golova uz ostale strelce, bili su dovoljni da se slomi otpor Gorštaka kod kojih je sa 5 pogodaka najraspoloženiji bio kapiten Denis Bogićević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.