Connect with us

Crna Gora

Zahuktava se borba za playoff, Ćalasan het trik!

Published

on

Pruška – Bajo Pivljanin

U Bijelom Polju meč Pruška – Bajo Pivljanin je završen ubjedljivom pobjedom domaćina koji sa mečom više ulazi u trku sa Studentskim Domom i Brskovom za playoff mjesto!

U prvom poluvremenu kandidat za playoff Bajo Pivljanin je preko kapitena poveo 0-1 u 6′ minuti. Međutim, domaćin se nije predao i izjednačio u 11′ minuti na 1-1, ali to je bilo skoro sve što je domaćin napravio.

Bajo Pivljanin je nakon toga postigao još 5 golova, a het trik je upisao Darko Ćalasan, dok su preostale golove dali Darko Nikolić u 23′ minutu i Goran Davidović gol kraju prvog i gol na kraju drugog poluvremena!

Damir Suljević nije samo jedini u njegovoj ekipi koji je postigao gol, već je i jedini u njegovoj ekipi koji je dobio žuti karton u 6′ minuti! Iz Baja Pivljanina kartone su dobili Mitar Kandić u 17′ i Goran Delić u poslednjem minutu meča!

Bajo Pivljanin sledeći meč igra protiv Boke protiv koje je poražen 3-2 prvu utakmicu. Pruška sledeći meč u gostima igra protiv Zore koja je porazila u prvom meču Prušku 4-7

Playoff
Tabela

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.