Connect with us

Crna Gora

Dolcinium cilja Ligu Šampiona!

Published

on

Dolcinium cilja Ligu Šampiona!? Klub koji nosi staro ime grada Ulcinja se za samo dvije sezone postojanja nametnuo na futsal mapi Crne Gore. Pred nastavak takmičenja od Predsjednika kluba gospodina Beta Drenjanina smo dobili kratak komentar.

Dolcinium
Beto Drenjanin

Futsal klub Dolcinium je za veoma kratko vrijeme postao jedan od najorganizovanijih klubova u Crnoj Gori. Klub koji ima projekat i cilj da bude prvak Crne Gore i samim tim potraži svoju šansu i u kvalifikacijama za Ligu Šampiona.

Jesen počela uz probleme

U jesenjem dijelu sezone smo imali kadrovskih problema. Više od mjesec dana smo morali odigrati bez jednog od naših najboljih igrača Đura Milanovića i povređenog već u prvom svom predstavljanju Lazara Ćulafića. Ipak nakon toga smo pružali fenomenalne partije u prvenstvu i završili na 3. mjestu tabele Prve Futsal Lige Crne Gore.

Nastavak najavljuje optimizam…

Prelazni rok smo odradili fenomenalno dovođenjem Luke Savovića iz Titograda. Posebno bih se osvrnuo na igrača koji će biti hit nastavka prvenstva i najprijatnije iznenađenje. Radi se o Ernesu Isljamiju, koji je veoma poznato ime u Crnogorskom fudbalu. Uz ova dva pojačanja i vraćanjem Đura Milanovića i Lazara Ćulafića više smo nego ubjeđeni da smo dobili velika pojačanja.

Dolcinium sa visokim ambicijama…

Ciljevi i ambicije kluba su jasni. Mi to nismo krili od početka ove sezone a to je finale i osvajanje lige. Te ambicije su više nego realne znajući da smo u naše redove doveli igrače koji su prošle godine igrali finale i bili blizu da osvoje ligu. Naravno uz pomoć drugih igrača koji su jedni od najboljih u Crnoj Gori.

Očekujemo da ćemo naše planove ostvariti i igrati finale sa ekipom Titograda. Tim kojeg smatramo kao jedinog ozbiljnijeg konkurenta. Znajući činjenicu da je prije svega potrebna cijelina i grupa, koja igra zajedno više godina. Mi smo uspjeli da takvu grupu okupimo u nasem klubu tako da su naše ambicije realnost.

Sportski pozdrav iz Futsal Kluba Dolcinium!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.