Connect with us

Crna Gora

Nastavak Futsal Lige Crne Gore

Published

on

Danas se nastavlja Futsal Liga Crne Gore a parovi za 19.kolo su sledeći:

1.Meč
2.Meč
3.Meč
4.Meč
5.Meč
6.Meč
7.Meč

U današnjem meču koji otvara 19.kolo igraju Titograd i Cattaro! Titograd je prvi na tabeli sa najviše postignutih golova (6.28 po meču), a Cattaro poslednji na tabeli i tim sa najviše primljenih golova (7.22 po meču). Tako da je jasno ko ulazi kao favorit!

Sjutra gledamo takođe jedan meč. U sjutrašnjem meču nastupaju Pruška i Bajo Pivljanin u Nikoljcu! Bajo Pivljanin je prošli put pobijedio Prušku 7-2, međutim zanimljiva informacija je da Bajo Pivljanin ima prosječno više primljenih golova po meču od Pruške (Bajo Pivljanin 4.28, Pruška 3.78)!

Ostali mečevi se igraju u nedjelju, a prvi od njih je BokaNikšić! Obije ekipe su na donji dio tabele i djeluje da je to meč bez rezultatskog značaja! Prvi meč je pobijedio Nikšić 9-3

U četvrtom meču kola sastaju se Dolcinium i Gorštak. Dolcinium je već osigurao playoff i na trećem je mjestu, dok je Gorštak na poslednjem. Dok je Dolciniumu potrebna pobjeda da ostane u borbi za drugo mjesto, Gorštak se bori da sezonu ne završi kao poslednja ekipa na tabeli!

U nedjelju u OŠ Vuksan Đukić nastupa i Brskovo protiv Ulcinja. Možda i meč kola. Ulcinju je potrebna pobjeda da bi ostao rame uz rame u borbu sa Titogradom za prvo mjesto u ligaškom dijelu sezone. Međutim, Brskovu je potrebnija pobjeda jer im se playoff dovodi u pitanje. Iako je Brskovo peto a Ulcinj drugi, Brskovo ima ukupno 106 postignutih golova, a Ulcinj 103!

U Univerzitet Crne Gore igra se meč između Studentskog Doma i Mirabile Mode. Studentski Dom ulazi kao favorit. Studentskom Domu je pobjeda mnogo važnija, jer zaostaju 3 boda za Brskovom koje je četvrto i u zoni za playoff! Studentski Dom iako je peti, treća je ekipa sa najmanje primljenih golova (3.33 po meču)!

Poslednji meč igraju Onogošt i Zora! Onogošt zaostaje 9 bodova za playoff zonom. Na prvu loptu djeluje da to nije toliko puno. Ali poznavajući dosadašnji Crnogorski futsal, veoma teško da se za 8 kola stigne razlika od 3 pobjede! Što se Zore tiče, njima pobjeda a ni poraz nemaju prevelik značaj.

Tabela

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.