Connect with us

Crna Gora

Poznati svi polufinalisti Futsal Lige Crne Gore!

Published

on

Mečevi Prve Futsal Lige Crne Gore

Studentski Dom je opravdao ulogu favorita, a pošto isto to nije uspio da napravi Bajo Pivljanin, sada su poznata sva 4 polufinalista i jedino pitanje je ko će biti na kojoj poziciji!

Polufinalisti Playoffa Futsal Lige Crne Gore su:

Playoff

Pročitajte i:


Futsal Balkan

Rezultati 24.kola Futsal Lige Crne Gore su sledeći:

Cattaro – Studentski Dom

Studentski Dom je ostvario ubjedljivu pobjedu. Po 2 gola za Studentski Dom su postigli Milan Gojačanin (oba gola u 31′) i kapiten Nemanja Konatar (2′ i 39′). Po jedan gol su postigli Andrija Drobnjak (36′), Nikola Popović (28′), Igor Femić (29′) i Milan Čolović (19′)

2 utješna gola za Cattaro 2019 postigao je Saša Drobnjak (37′ i 40′)

Zora – Gorštak

U zanimljivom meču Zora protiv Gorštaka imamo Het trik i na jednoj i na drugoj strani.

Het trik za Zoru je postigao Damjan Otašević (16′, 26′, 32′), Preostale golove su dali Ervin Ćorović (39′), Enis Hot (5′) i kapiten Bajram Adžović (19′)

Za Gorštak het trik je postigao Milovan Bulatović (12′, 27′, 30′), a preostala 2 gola su dali Miloš Radović (39′) i Denis Bogićević (27′)

Titograd – Pruška

Titograd ju očekivano ubjedljivo savladao Prušku dvocifrenom razlikom bez primljenog gola!

Het trik postigao je Pavle Vukčević (9′, 9′, 24′), 2 gola su postigli Aleksandar Obradović (8′, 19′) i Borislav Adžić (17′, 28′), a po jedan gol su postigli Nikola Cimbaljević (16′) i De Lima Luis (34′)

Vidjeli smo i autogol Pruške u 33′

Titograd idalje nije matematički osigurao prvo mjesto, ali potrebno je čudo da ne ostanu na prvoj poziciji.

Ulcinj – Dolcinium

U meču za drugo mjesto, Ulcinj je savladao ubjedljivo Dolciniuma.

Het trik je postigao Jeton Holli (15′, 27′, 28′), 2 gola je postigao Drilon Maxharraj (12′, 23′) i poslednji gol je postigao Ilija Mugoša (38′)

Ulcinj je sada najmanje na drugoj poziciji pred playoff, Sobzirom da Dolcinium ima slabiji međusobni od Ulcinja, Dolcinium može krenuti i sa četvrte pozice, ako bi Studentski pobijedio oba meča, a Dolcinium izgubio oba meča.

Mirabile Moda – Onogošt

Na meču Mirabile Moda – Onogošt vidjeli smo 6 golova. Meč nije imao rezultatski značaj.

Golove za Mirabile Modu su postigli Miloš Pejurić (17′) i Peđa Pejurić (37′). Treći gol za Mirabile Modu je bio autogol Davida Puletića.

Za Onogošt 2 gola je postigao Nikola Mijušković (26′, 33′) i 1 gol je postigao David Puletić (31′)

Brskovo – Boka

U jednom momentu se činilo da će do poslednjeg kola Brskovo biti u borbi za playoff, ali neočekivani kiksevi su doveli do pada i poraza.

Mojkovčani imaju 3 strijelca po 2 gola. Mileta Vučetić (30′, 36′), Radovan Radonjić (8′, 37′) i Milovan Ćorić (6′ i 17′)

Boka ima 2 het trik igrača, od toga jednog sa 4 gola. Golove za Boku su postigli Vladimir Bulajić (2′, 19′, 26′, 31′). Igor Lazarević je takođe postigao het trik (25′, 40′, 40′) i 2 gola postigao je kapiten Nikola Spalević (15′, 16′)

Bajo Pivljanin

Bajo Pivljanin je remizirao i time zatvorio i matematičku šansu za playoff!

U Sportski Centar Nikšić vidjeli smo 6 golova. Za Bajo Pivljin golove su postigli Marko Ćelasan (15′), Mihailo Ristić (27′) i Darko Nikolić (40′)

Za Nikšić jedan gol je postigao Dragan Jakovljević (36′) i 2 gola u 31′ postigao je kapiten Ratko Bošković

Tabela Futsal Lige Crne Gore

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.