Connect with us

Crna Gora

Meč za drugo mjesto i intervju Dolciniuma!

Published

on

Sjutra se igra meč za drugo mjesto između Ulcinja i Dolciniuma! A ishodi su sledeći:

Pobjeda Ulcinja bi značila ostanak u igri za prvo mjesto, i osigurano drugo mjesto! Pobjeda Dolciniuma bi značila bolji međusobni duel od Ulcinja, a samim tim i drugo mjesto (u slučaju da ekipe i preostala 2 kola ostanu sa jednakim brojem bodova).

Ulcinj – Ulqini

Pitali smo Dolcinium kakva su očekivanja za sjutrašnji meč, da li misle da mogu biti prvi i ko je po njima glavni favorit.

Očekivanja za sjutrašnji meč su kao i uvijek kada je Dolcinium u pitanju. Pobjeda znajući pobjednički mentalitet našeg kluba. Kako se radi o utakmici koja je gradski derbi, uvijek je razlog više da se pobijedi, znajući da je rivalstvo između dva kluba ogromno.


Očekivanja za sjutrašnji meč su kao i uvijek kada je Dolcinium u pitanju. Pobjeda znajući pobjednički mentalitet našeg kluba. Kako se radi o utakmici koja je gradski derbi, uvijek je razlog više da se pobijedi, znajući da je rivalstvo između dva kluba ogromno.
Kada se radi o osvajanju lige naglašavam ono sto je zacrtan cilj od samog početka prvenstva a to je veliko finale i osvajanje lige. Taj cilj je zacrtan nakon dovođenja igrača koji su prošle godine igrali finale sa ekipom Titograda. Iskreno se nadamo i ubijeđeni smo da ćemo stići do tog cilja, i biti prvi sportski kolektiv koji je donio titulu prvaka države u Ulcinju, na zadovoljstvo svih gradjana Ulcinja. Želimo da naglasimo da smo najmlađi kolektiv u Ulcinju, a da smo zauzeli visoko mjesto na Crnogorskoj futsal sceni.
Mi smo sigurni da ćemo igrati finale sa ekipom Titograda u finalu, za osvajanje lige, i dokazati kako može jedan klub u kojem se ozbiljno radi, da postiže odlične rezultate, uz plan i projekat djelovanja, znajući da je naš klub tek u martu stekao pravo na sufinansiranje iz budžeta opštine Ulcinj, ali smo sigurni da će podrška našem klubu biti mnogo veća, i da će se prepoznati veliki rad i trud koji je vidljiv u nasem klubu. Ulogu favorita prepuštamo ekipi Titograda, ali smo više nego uvjereni da ćemo ih ove godine smijeniti sa trona.

Iskreno se nadamo i ubijeđeni smo da ćemo stići do tog cilja, i biti prvi sportski kolektiv koji je donio titulu prvaka države u Ulcinju, na zadovoljstvo svih gradjana Ulcinja. Želimo da naglasimo da smo najmlađi kolektiv u Ulcinju, a da smo zauzeli visoko mjesto na Crnogorskoj futsal sceni.
Mi smo sigurni da ćemo igrati finale sa ekipom Titograda u finalu, za osvajanje lige, i dokazati kako može jedan klub u kojem se ozbiljno radi, da postiže odlične rezultate, uz plan i projekat djelovanja, znajući da je naš klub tek u martu stekao pravo na sufinansiranje iz budžeta opštine Ulcinj, ali smo sigurni da će podrška našem klubu biti mnogo veća, i da će se prepoznati veliki rad i trud koji je vidljiv u nasem klubu.

Ulogu favorita prepuštamo ekipi Titograda, ali smo više nego uvjereni da ćemo ih ove godine smijeniti sa trona.

Cattaro 2019 – Studentski Dom

Već sjutra nakon prvog meča možemo dobiti i poslednjeg učesnika playoffa. U slučaju da Studentski Dom pobijedi Cattaro, Studentski Dom ulazi u playoff. I nakon toga jedino pitanje je koja će ekipa biti na kojoj poziciji

Preostali mečevi u 24.kolo su:

Zora – Gorštak
Titograd – Pruška
Mirabile Moda – Onogošt
Brskovo – Boka
Bajo Pivljanin – Nikšić

Tabela

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.