Connect with us

Crna Gora

Samir Gosto novo lice u Podgorici!

Published

on

Samir Gosto reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač FC “Mostar Sg” iz Mostara, vicešampiona Premijer Futsal Lige Bosne i Hercegovine je nova akvizicija tima Zorana Milašinovića!

Nakon “pokera” reprezentativaca Crne Gore u futsalu Gorana Delića, Janka Bulatovića, Alekse Rakića i Luke Živkovića koja su već pristigla u klub kao novi igrači i uigravaju se za predstojeće izazove tima iz Podgorice u UEFA Futsal Ligi Šampiona i prvenstvu Crne Gore, još jedan vrstan futsaler je stigao u KMF “Titograd” i time zaokružio spisak novih akvizicija.

Ovim prelaskom, Samir Gosto je još jedno novo lice na spisku pojačanja za predstojeće obaveze kluba na turniru Preliminarne Runde. KMF “Titograd” je podsećamo domaćin turnira grupe “C” Preliminarne Runde UEFA Futsal Lige Šampiona na kojem još učestvuju Europa iz Gibraltara, Georgians iz Gruzije i Eindhoven iz Holandije.

Samir Gosto

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.