Connect with us

Crna Gora

Mirko Drobnjak na golu “studenata”

Published

on

Mirko Drobnjak, golman futsal reprezentacije Crne Gore novi je član “studenata”, ekipe KMF “Studentski dom” iz Podgorice.

Iskusni reprezentativni golman je napustio redove ovosezonskog učesnika finala play-offa razigravanja za prvaka Crne Gore, ekipe Futsal Kluba Ulcinj čiju je mrežom sa uspjehom branio i zadovoljio i najprobirljivije ljubitelje i sladokusce ove magične igre. Svojim odbranama, iako se nakon dve godine pauze na profesionalnom nivou vratio među stative, ovaj profesionalac kako na parketu tako i na izuzetno zahtevnom poslu (PJP Crne Gore), privukao je pažnju mnogih klubova. KMF “Studentski dom” je bio najagilniji i najbrži u nameri da Mirko stane na njihov gol i postane nepremostiva prepreka za napadače suparničkih ekipa a samim tim i novi klub je najavio svoje ambicije i visoke ciljeve, da se višegodišnji vladar parketa KMF “Titograd” u Crnoj Gori skine sa trona što Mirku sa Ulcinjom nije uspelo.

Izuzetno ljubazno, profesionalno, kao što smo ga i predstavili, Mirko Drobnjak je dao izjavu za Futsal Balkan nakon što je pristupio novom klubu.

Prije svega želim da se zahvalim KMF “Studenski dom” na ukazanoj šansi i veliko mi je zadovoljstvo što ću svoje ambicije prema futsalu i samom fudbalu unapređivati uz momke iz kluba sa kojima već duži niz godina imam uspješnu saradnju i dosta osvojenih pehara sa raznoraznih turnira. Posle KMF “Jedinstvo” iz Bijelog Polja, Futsal Klub “Ulcinj”, gdje sam se izgrađivao prvenstveno kao sportista, imajući u vidu da sav trud i zalaganje te čine ispunjenim na svim zivotnim poljima, prelazak kod Studenata aludira na jednu uspješnu sezonu i dobar rezultat.

Sam poziv od stane “studenata” za mene prestavlja veliko poštovanje, kako čovjeka, tako i golmana, reprezentativca i nekog za koga je futsal obiljelježio pola života.

Prvenstveno mi je zadovoljstvo što ću ove sezone čuvati mrežu Studentskog doma i pokazati sav moj trud i zalaganje iz prethodne sezone koja je bila veoma uspješna, kako za klub, koji je došao do finala futsal lige Crne Gore (Futsal Klub Ulcinj), tako i do samog poziva za reprezentaciju Crne Gore, što za mene predstavlja vrhunac karijere i uspeh jednog sportiste.

Mirko Drobnjak

Vama se kao sportista zahvaljujem na izdvojenom vremenu i upućujem veliku zahvalnost što činite sve za unapređenje mog omiljenog sporta futsala u Crnoj Gori kao i regionu!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.