Connect with us

Crna Gora

Studentski se ne šali!

Published

on

Da je transfer reprezentativnog golmana Mirka Drobnjaka iz Futsal Klub “Ulcinj” u redove KMF “Studentski dom” bio samo najava ambicioznosti uprave kluba iz Podgorice, govore i tri nova transfera

Najpre je zvanično iz kluba saopšteno da je novi igrač koji će žariti parketom Univerzitetske Sale u Podgorici Boško Bolević, iskusni igrač koji će doneti dosta iskustva kako sa profesionalne futsal scene, tako i sa mnogobrojnih futsal turnira na kojima je bio i osvajač i da predstavlja veliko pojačanje za ekipu u narednoj sezoni, je završetkom sezone postao novi član kluba KMF “Studentski dom” dolazi iz ekipe Futsal Club “Dolcinium” iz Ulcinja, učesnika polufinala play-offa razigravanja za šampiona Prve Futsal Lige Crne Gore.

Studentski

‚‚ Nakon nastupa u Cezaru iz Budve, Beranama i naposletku odlične ekipe iz Ulcinja, Futsal Club Dolciniuma odlučio sam se da napravim korak dalje u karijeri. Sa čelnim ljudima iz KMF “Studentski dom” sam se veoma brzo dogovorio na obostrano zadovoljstvo. Sa “studentima” često igram turnire, poznajem ih sve pa smo tako i dogovorili saradnju. Nadam se da sam ja još jedna karika u lancu njihove igre koja će doprineti ispunjenju ambicija kluba a to je najpre play-off a potom nadam se idemo i korak dalje u odnosu na prošlu sezonu“,- istakao je Bolević.

Nedugo potom objavljeno je da je još jedan igrač pristupio u redove KMF “Studentski dom”. Naime reč je o Boži Osmajlić. Radi se o igraču koji dolazi sa travnatih terena i koji je do sada imao zapaženu fudbalsku karijeru.
U svojoj karijeri nastupao je za fudbalske klubove Jezero, Mladost, Berane, Kom i Iskru. Sa ekipom Mladosti osvojio je titulu i Kup sa ekipom Mladosti dok je sa Iskrom ušao u prvu ligu. Božo se može pohvaliti sa preko 60 golova u svojoj profesionalnoj karijeri.
Svojim učestvovanjem na raznim futsal turnirima i minifudbal ligi pokazao je da može biti dobro pojačanje KMF “Studentski dom” za naredni period, poručuju iz kluba.

Poslednja akvizicija, barem za sada, je iskusni Bojan Milačić koji dolazi iz Brskova, dok je ranije nastupao i za Nikšić.

Bojan je igrač koji ima dosta futsal iskustva, duži niz godina igra futsal. Odličan je igrač, odlikuje ga izuzetna spretnost i brzina u kretanju a sa budućim saigračima se izuzetno dobro poznaje tako da će biti veliko pojačanje za narednu sezonu!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.