Connect with us

BALKAN

Finalni dan “Turnir šampiona 2023” LIVE!

Published

on

Pred odlično popunjenim tribinama Sportske dvorane Gimnazije “Filip Fišnjić” u Bijeljini odigran je prvi dan velikog međunarodnog turnira pod nazivom “Turnir šampiona 2023!

Mnogobrojna publika mogla je uživati u pravom futsal spektaklu koji su priredili igrači sve četiri ekipe od koje tri predstavljaju svoje zemlje u nastupajućoj sezoni UEFA Futsal Lige Šampiona.

U prvoj polufinalnoj utakmici snage su odmerili Futsal Siliko, vicešampion Slovenije i šampion Srbije KMF “Loznica-Grad 2018”. Ekipa iz Loznice fizički bila, iako tek na početku pripremnog procesa, spremna za svih četrdeset minuta igre, ali za nijansu svežija i uigranija ekipa iz Vrhnike, kojoj je ovo bilo prvo okupljanjei koja svoje pripreme počinje 28.08.2023.godine je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka kao sretnija i spretnija slavila protiv Loznice, koja tek formira tim i iako “teških nogu” parirala protivniku koji je odigrao na “svežinu”, rezultatom 2:0 i plasirala se u današnje finale.

U drugoj utakmici večeri, domaća ekipa KMF “Radnik MD Shop” je bila bolja od gostiju iz Austrije, ekipe ASKÖ FC “Diamant Linz” i uz svoju prepoznatljivu igru sa golmanom-igračem slavila rezultatom 6:2 uz napomenu da gosti iz Austrije nisu iskoristili opravdano dosuđen KU sa 6 metara nakon igranja rukom od strane igrača Radnika.

dan

Današnji finalni dan počinje u 19.30 časova utakmicom za treće mesto u kojoj se sastaju ekipe KMF “Loznica-Grad 2018” i ASKÖ FC “Diamant Linz”, dok će se meč finala nakon kojega ćemo dobiti pobednika prvog “Turnira šampiona” odigrati KMF “Radnik MD Shop” i “Siliko Futsal” od 21:00 časova.

Oba meča možete pratiti na našoj stranici Uživo ili na portalu Moja Bijeljina.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.