Connect with us

Hrvatska

Deni Jančić: “Ambicije su jasne, želimo naslov prvaka!”

Published

on

Danas smo razgovarali s gospodinom Denijem Jančićem, dopredsjednikom HMNK Rijeka. Jančić u klubu s Kvarnera odrađuje lavovski posao i svi ostvareni rezultati bez njega ne bi bili mogući. Razgovor s “čovjekom iz sjene” Vam donosimo u nastavku.

Gospodine Jančić, za početak nam recite kako to da ste se odlučili ući u svijet futsala?

“Veliki sam zaljubljenik u futsal kojeg sam i svojevremeno igrao.”

Kako je došlo do Vašeg angažmana u HMNK Rijeka?

“Predsjednik Vedran Frelih me zaludio sa svojim projektom u kojeg sam vjerovao od početka naše suradnje.”

Sezonu ste završili kao prvaci 1. HMNL čime ste osigurali plasman u najviši rang natjecanja. Vaš komentar na sezonu?

“Iskreno, nismo očekivali da ćemo toliki broj utakmica morati pobijediti za ulazak u SS HMNL, ali na kraju smo ostvarili cilj i jako smo zadovoljni cjelokupnom sezonom.”

Sezonu u 1.HMNL ste odradili gotovo pa perfektno, jedini prvenstveni poraz ste doživjeli u posljednjem kolu protiv Splita. Imali smo Vas priliku vidjeti kako aktivno pratite utakmicu u dvorani na Gripama. Vaš komentar na spomenutu utakmicu?

“Htjeli smo sezonu završiti bez poraza i nismo uspjeli. Nitko ne voli izgubiti utakmicu makar ona bila “nebitna”. To nam je jedna lekcija za budućnost da bez 100% angažmana se ne može nitko pobijedit.”

Dojam je da je najveći žal ostao za Kup utakmicom protiv Šibenika kada ste porazom u osmini finala završili natjecanje.

“Imali smo velike planove, ali jedan loš dan i dobra predstava Šibenika koji nas je zasluženo pobijedio.”

Kako ocjenjujete premijeru jedinstvene 1. HMNL? Sjenku na natjecanje je bacilo odustajanje Futsal Gorice u sred sezone, dok je Brod 035 odlučio ne doći na utakmicu u Rijeku i samim time na jedan način Vama “pokvariti” proslavu naslova prvaka.

“Mislim da je za futsal 1.HMNL pun pogodak i da će se ekipe kroz ovu ligu lakše prilagoditi SS HMNL. Jako teško je izgurati sezonu bez sponzora, g. Mostarlić se borio i znamo po sebi da nam nije bilo niti malo lagano. Nedolazak Broda na proslavu naslova je nesportski potez i ne bih dalje komentirao.”

Riječani su prepoznali pozitivnu priču i dvorana je na domaćim utakmicama gotovo ispunjena. Koliko Vam znači podrška Armade i ostalih sugrađana?

“Jako puno nam znači podrška i bez tih divnih ljudi ova priča ne bi imala smisla. Još jednom bih se svima koji dolaze na utakmice zahvalio a sve one koji još nisu bili bih pozvao da dođu i da se zaljube u ovu prekrasnu priču.”

Sezona je završila, ali vjerujemo da ste krenuli slagati kockice za sljedeću sezonu. Ostaje li postojeći kadar na okupu?

“S postojećim kadrom smo dogovorili nastavak suradnje, izuzev nekoliko igrača.”

Možemo li očekivati nova imena na Kvarneru?

“Dvojica reprezentativaca svojih zemalja su potpisali i uskoro ćemo objaviti njihova imena, ali za nas prijelazni rok još nije završen. U planu je dovođenje još pojačanja, nećemo Vas razočarati.”

Za kraj, recite nam kakvi su planovi i ciljevi za sljedeću sezonu?

“Možda će ova najava zvučati bahato, ali najavio bih borbu za sami vrh. Zanima nas naslov prvaka Hrvatske i to nam je cilj za sljedeću sezonu.”

Zahvaljujemo se g. Jančiću na izdvojenom vremenu i želimo mu puno sreće i uspjeha u budućnosti.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.