Connect with us

Hrvatska

Rijeka krenula s pripremama, u nedjelju otvoreni trening za mlađe uzraste

Published

on

HMNK Rijeka je jučer krenula s pripremama za novu sezonu, dok će u nedjelju održati otvoreni trening za mlađe uzraste.

Rijeka je jučer pod vodstvom novog trenera Duje Maretića održala prvi trening u sklopu priprema za novu sezonu u kojoj klub s Kvarnera ima visoke ambicije. Igrači su odradili uvodna mjerenja i testiranja. Na treningu su se pojavila i ovoljetna pojačanja Robert Grbić, Miloš Radujković te Brazilac Estevao. Riječani će tijekom priprema odigrati nekoliko prijateljskih utakmica. Za fizičku pripremu momčadi brine kondicijski trener Armando Pejnović.

Rijeka

HMNK Rijeka će u nedjelju održati otvoreni trening za mlađe kategorije (2005.,2006.,2007. i 2008.) godište. Na treningu će pored prošlogodišnjeg trenerskog dvojca Tihomira Stankovića i Ivana Šegote između ostalih prisustvovati trener prve momčadi Duje Maretić i prošlogodišnji najbolji igrač momčadi Alen Fetić. Trening je besplatan, a svi igrači koje treneri odaberu će imati besplatnu članarinu, dok će oni najbolji od kluba dobivati sportsku stipendiju. Podsjetimo, prošle sezone su juniori Rijeke odigrali sjajnu sezonu i pokazali kako na Riječkom području postoji mnogo talentiranih dječaka za futsal. Klub je “izbacio” tri U19 reprezentativca Hrvatske (Loren Radić, Filip Kamauli, Ivan Petrović) i nema sumnje kako Riječani i ove sezone pored visokih ambicija s prvom momčadi žele ponoviti odlične rezultate u mlađim uzrastima.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.