Connect with us

Omladinska futsal reprezentacija

Selektivni trening U19 selekcije Srbije U Požarevcu

Published

on

Dvorana Sportskog centra u Požarevcu je ponovo bila poprište skupa futsal mladosti Srbije i to kandidata za U19 selekciju Srbije generacija 2006. godište i mlađih.

Naime, pod vođstvom selektora U19 futsal reprezentacije Srbije Marka Gavrilovića sa svojim pomoćnicima, održani su selektivni treninzi za potencijalne kandidate za spisak U19 futsal selekcije Srbije. Dvadeset igrača i četiri golmana su pokušali u Požarevcu da izbore mesto i nađu se na spisku reprezentacije za predstojeći turnir u Poreču.

Po rečima selektora Gavrilovića, ovo okupljanje je iskorišćeno da se iskristališu još neke pojedinosti i da selekcija spremna dočeka predstojeći izazov, turnir U19 reprezentacija u Poreču. Prenosimo vam njegov komentar o okupljanju najmlađih futsalera Srbije u Požarevcu:

‚‚Ne mogu da kažem ni da sam nezadovoljan viđenim a ni da sam prezadovoljan. Momci su dali sve od sebe, ‘izmerili’ se međusobno i na nama je sada da sačekamo igrače nakon utakmice finala Futsal Lige mladih Srbije između FON “Banjica i KMF “Ekonomac” koju je ekipa KMF “FON Banjica” dobila nakon izvođenja penala i time osvojila ligu za sezonu 2023/24 tako da nakon toga možemo da saopštimo konačni spisak. Ovim putem čestitam i jednoj i drugoj ekipi plasman u finale, odličnu predstavu i naravno čestitke šampionu.

Imaćemo tri dana treninga pred Poreč, vratiće se na spisak nakon povreda dva ili tri igrača, a nadam se da će i golman i kapiten Luka Makivić biti spreman. Bićemo igrački bar malo jači nego pred Poljsku. Čeka nas veoma teška grupa u kojoj su Maroko i Finska ali i pored toga verujem da će te svi moći da vidite jednu dosta bolju Srbiju nego što je to bio slučaj u mesecu aprilu protiv Poljske.‚‚

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.