Connect with us

Omladinska futsal reprezentacija

Sklapanje u19 futsal reprezentacije Srbije pod palicom Gavrilovića!

Published

on

Naredne nedelje biće organizovani selektivni treninzi za futsal reprezentaciju Srbije do 19 godina a pravo učešća na treninzima imaju svi momci rođeni 2006. ili 2007. godine koje prijavi klub.

Selektivni treninzi biće održani u sledećim gradovima : VRANJE 11. decembar 2023. (za momke koji nastupaju u klubovima sa regiona Istočne Srbije) KRAGUJEVAC 12. decembar 2023. (za momke koji nastupaju u klubovima sa regiona Zapadne Srbije) KUĆA FUDBALA STARA PAZOVA 13. decembar 2023. ( za momke koji nastupaju u klubovima sa područja Beograda i Vojvodine).

Poslednji dan za prijavu je četvrtak 07. decembar a prijave se vrše na email marko.gavra@gmail.com

“Lige mladih su počele u svim regionima sem na području Zapadne Srbije gde će krenuti krajem decembra. Pošto je ovo jedini period godine kada je većina klubova aktivna u radu sa mladima, smatrali smo da je ovo pravo vreme za održavanje selektivnih treninga za narednu generaciju reprezentacije. Očekujem veliki odziv igrača i golmana i dobar rad na selektivnim treninzima. Nakon toga, momci koji se najbolje pokazu, biće pozvani na prvo zvanično okupljanje reprezentacije koje će biti od 25-27 decembra a u toku naredne 2024. godine ove momke čeka dosta prijateljskih utakmica i turnira u sklopu priprema za kvalifikacije za EP koje je na programu u martu 2025.” – rekao je gospodin Gavrilović za naš portal!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.