Connect with us

Slovenija

Davor Kanjuh rekao zbogom futsalu

Published

on

Davor Kanjuh (34) odlučio je završiti futsal karijeru. Kanjuh je bivši reprezentativac Hrvatske za koju je upisao 34 nastupa. Popularni “Dado” se na najljepši mogući način oprašta od futsala s obzirom da je osvojio naslov prvaka Slovenije s Dobovcem. U nastavku pročitajte Kanjuhovu oproštajnu poruku.

“Još prošle godine bio sam blizu igračke mirovine zbog poslovnih obaveza, međutim na nagovor Kujtima i Roka odlučio sam se na još jednu sezonu i nisam pogriješio. U Dobovcu sam za kraj karijere dobio sve što sam htio, svi su me dočekali i ponašali se prema meni odlično a ja sam se trudio to vratiti na terenu na najbolji mogući način. Na početku je momčad bila nova i nitko nije očekivao da ćemo doći do top 16 u ligi prvaka i duple krune. Tu moram pohvaliti stručni stožer Kujtu, Roka i Zvonu koji su cijelu sezonu izvlačili maksimum iz svakog igrača. Nakon osvajanja duple krune mislim da ne postoji bolji način da završim karijeru. Još jednom hvala od srca svima iz Futsal kluba Dobovec.”

Davoru želimo puno sreće u privatnom životu i sve najbolje u budućnosti.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.