Connect with us

Srbija

Finale pre finala

Published

on

Finale pre finala, Ekonomac izvukao Loznicu, Beogradski FON protiv Bečeja, čine polufinalne parove Futsal Kupa Srbije.

U prostorijama FSS na Terazijama, obavljen je žreb za polufinale Futsal Kupa Srbije. Kragujevački Ekonomac će nakon trijumfa u četvrtfinalu nad ekipom KMF “SAS” igrati sa braniocem trofeja i aktuelnim prvakom, KMF “Loznica-Grad 2018”.

Finale

“Sa jedne strane nismo imali sreće, dobili smo najjačeg mogućeg protivnika, koji je svakako i prvi favorit takmičenja. Opet, sa druge strane, mislim da smo u ovoj sezoni pokazali da možemo da se ravnopravno nosimo i sa jednim ovakvim rivalom, kakav je Loznica. Još uvek je u sećanju nedavni duel u našem “Jezeru”, kada smo u poslednjih 30 sekundi ostali bez pobede, ali je sama utakmica zadovoljila celokupnu futsal javnost Srbije. Želimo trofej i na putu do njega nema lakih protivnika, imaćemo prednost domaćeg terena i verujem veliki broj navijača kao podršku sa tribine, a iznad svega formu naše ekipe, koja je u konstantnom usponu, istakao je prof. dr Petar Veselinović, čelni čovek Ekonomca.”

Finale

Drugi par činiće KMF Beogradski FON” i KMF “Bečej 2003”, a polufinalni mečevi, baš kao i finale, igraće se u Kragujevcu u petak, 21.aprila, odnosno, dva dana kasnije meč finala.

Finale

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.