Connect with us

Srbija

Gruja tri za tri u Obrenovac

Published

on

Gruja rešio susret u “Šumicama”!

U okviru 14.kola Prve Futsal Lige Srbije KMF “Beogradski FON” ugostio je ekipu KMF “Palež” iz Obrenovca.

Meč od značaja za obe ekipe. Pobedom KMF “Beogradski FON” bi zadržao priključak za vodećom Loznicom. Sa druge strane ekipa KMF “Palež” bi iskočila ka sredini tabele i tražila mesto za sebe u play-off.

Domaći favoriti ali…

Krenulo je loše po njih u 10. minutu susreta Grujičić postiže pogodak za goste. Iz slobodnog udarca pronalazi rupu u zidu i sa 7 metara iskosa pogađa mrežu nemoćnog Josimovića. Ponovo se popularni Gruja u 19. minutu upisao u strelce. Greška u napadu domaćih. Sevnula je kontra. Nesebičnost saigrača koji na levoj stativi pronalazi Grujičića i lopta je u mreži za 0:2 i odlazak na pauzu.

Nokdaun ili

Mislilo se da su tada domaći žargonski rečeno u “nokdaunu”. Ipak nakon dva minuta igre Petrašević posle uigranog prekida na ivici kornera postiže pogodak. Lopta je prošla pored uspavanog Roksića do Petraševića kojem je samo ostalo da je ubaci u nebranjenu mrežu za 1:2.

Kreće furiozna igra po celom terenu. Nakon šuta Pešića na drugoj stativi Šljukić je ostao usamljen i poslao loptu u gol za 2:2 u 28. minutu. Preokret nakon pogotka domaćih u 35. minutu. Prekid na 6 metara, lopta stiže do Pešića koji silovito kroz igrače gostiju i Roksića šalje loptu u gol.

Gruja i još jedan…

A onda na scenu stupa Grujičić. Roksić u svom stilu nakon uhvaćene lopte kreće u kontru. Lopta upućena Grujičiću, nakon solo prodora po levoj strani završava u mreži domaćih za izjednačenje. Potom šok za domaće i veliku radost gostiju. Milosavljević u poslednjem minutu nakon dužeg kruženja oko gola domaćih, na pas igrača utakmice Grujičića upućuje “bombu” u gol nemoćnog Josimovića.

KMF “Beogradski FON”-KMF “Palež” 3:4 (0:2)

Ovom pobedom Palež je trenutno peti na tabeli sa 22 boda. Beogradski FON ostaje barem do utakmice u Bečeju drugi sa 26 bodova.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.