Connect with us

Srbija

Najveći izazov do sada je u Bečeju za…

Najveći

Published

on

Najveći izazov
Facebook KMF "Bečej 2003"

Najveći izazov u nastavku sezone za futsalere Loznica-Grad sledi u Bečeju. Lider na tabeli, u 14. kolu Prve Futsal Lige Srbije gostuje ekipi KMF “Bečej 2003”.

Bečej u kompaktnom sastavu dočekuje…

KMF “Bečej 2003” je ušao u nastavak pojačan Nikolom Rnićem i Stefanom Spasićem. Povratnik na gol Sava Vadaski je uneo neophodnu dozu samopouzdanja. Predvođeni i u nastavku sa klupe iskusnim futsal znalcem Šošom. Uigranost i kompaktnost ekipe je učinila da trenutno čvrsto drži treću poziciju na tabeli. Istovremeno vrebajući priliku da pretekne KMF “Beogradski FON” i obezbedi poziciju dva pred play-off koja donosi direktan plasman u polufinale. Nakon meča u Kup-u svi spremni dočekuje derbi. Samo preostaje stručnom štabu da utakmicu protiv Lozničana dobro pripremi i odradi.

Izmenjenog sastava ali sa…

Lozničani u drugom delu nastupaju sa izmenjenim sastavom. Sa novajlijama, Čvrgom, Tatabom, Milovcem i Čavezom kojem još nije stigao internacionalni sertifikat. Sa klupe ih predvodi i novi trener, internacionalac Dejan Đedović, tako da sve to zahteva određeno vreme da se tim uigra. Odnosno da se stvori ekipa koja će biti kadra da odbrani duplu krunu i izbori učešće u UEFA Futsal Ligi Šampiona.

Startovali dobro, kup poslužio za zagrevanje za najveći…

U prva dva kola domaćin je zabeležio pobedu na svom parketu protiv Novog Sada 6:2. U Obrenovcu je pak odigrao nerešeno 2:2 protiv KMF “Palež”. Aktuelni šampion Srbije je na startu ostvario dve lagane pobede. Savladana je u gostima ekipa KMF “Nova Pazova” sa 2:9. Ekipa KMF “Novi Sad” je pobeđena na svom parketu 6:2. Dve lagane pobede su omogućile da se Lozničani učvrste na vrhu tabele sa 7 bodova više u odnosu na Bečej. Obe ekipe su se plasirale u četvrtinu finala Futsal Kup-a Srbije nakon laganih pobeda. Ovo takmičenje je došlo u pravi čas i poslužilo kao zagrevanje pred ono što sledi. S’toga susret u Bečeju Lozničanima sledi kao najveći izazov u nastavku. U prvom delu u okviru 5.kola Loznica-Grad pobedila je Bečej u Loznici rezultatom 7:2.

Meč između KMF “Bečej 2003” i KMF “Loznica-Grad 2018” na programu je u nedelju 19.02.2023.godine u 19:00 časova

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.