Connect with us

Srbija

Marko Radovanović: Došao sam da nastavim nisku trofeja!

Published

on

Marko Radovanović, najnovije pojačanje KMF “Loznica-Grad 2018”, tima koji drugu sezonu zaredom nosi titulu najboljeg kluba u Srbiji, dobro je poznato ime u svetu futsala kako domaće tako i inostrane futsal javnosti.

Igrač sa velikim iskustvom, bivši reprezentativac Srbije i futsaler koji je u inostranstvu odigrao zapažene role. Nakon učešća u UEFA Futsal Ligi Šampiona sa FK Hrudim iz Češke, sa kojim je malo nedostajalo da se posle nerešenog rezultata protiv moćne Benfike i pobede od 2:1 nad Kairatom plasira na F4 vratio se u Srbiju da u narednom pokušaju, ovoga puta sa ekipom iz Loznice ode još dalje i ispuni klupske i svoje snove. Iskusni strelac, asistent i stub svakog tima u kojem je nastupao, značiće mnogo klubu kako svojim igračkim tako i ljudskim kvalitetima. Učesnik FIFA World Cup-a sa selekcijom Srbije na kojem se upisao u listu strelaca protiv selekcije USA.

Novi igrač KMF Loznica-Grad 2018″, Marko Radovanović, rado se odazvao našem pozivu i dao kratak intervju:

-Motiv za tebe kao prekaljenog i iskusnog internacionalnog futsalera da se vratiš u Srbiju i poneseš dres aktuelnog šampiona KMF “Loznica-Grad 2018”?

‚‚Motiv zašto sam se vratio u Srbiju je taj što je Loznica veoma organizovan, kvalitetan i najbolji klub u Srbiji, koji iz godine u godinu pruža sve bolje rezultate na svim frontovima. Meni kao igraču je to veoma bitno tako da su se moji ciljevi poklopili sa upravom kluba te je došlo do uspešnog dogovora.”

-Poznate su ti ambicije kluba koje dosežu daleko, tvoje mišljenje o tome?

‚‚Ambicije kluba su poznato je svima, najviše, na šta sam i navikao do sada gde god da sam igrao, tako da se nadam ću bez problema ispuniti očekivanja Uprave kluba i trenera Ivana Božovića.”

-Sa trenerom kluba iz Loznice Ivanom Božovićem si već imao saradnju u Slaviji, tvoja iskustva?

‚‚Sa trenerom Ivanom Božovićem sam proveo dve godine u Slaviji iz Praga odakle i nosim odlične utiske. Veoma smo lepo sarađivali i radujem se ponovnom susretu sa pravim profesionalcem.”

-Kakve utiske nosiš iz Češke kao i tvoje viđenje učešća u najelitnijem takmičenju tvog bivšeg kluba FK “Hrudim”?

Marko Radovanović

‚‚Što se tiče Češke lige i UEFA Futsal Lige Šampiona, prošla godina je bila najuspešnija godina u istoriji kluba, osvojili smo u toj godini duplu krunu i veoma malo je falilo da se plasiramo na F4 nakon izuzetnih partija protiv futsal velikana Barselone i Kairata, našta smo bili svi u klubu veoma ponosni.”

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.