Connect with us

Srbija

Ninoslav Aleksić u Arazu

Published

on

Ninoslav Nino Aleksić, futsaler reprezentacije Srbije i KMF “Ekonomac” iz Kragujevca, od sledeće sezone nosiće dres Araz-Naxçıvana iz Azerbejdžana.

Ninoslav Aleksić, nosilac igre ekipe iz Kragujevca će predstavljati veliko pojačanje šampionu Azerbejdžana pred učešće u UEFA Futsal Ligi Šampiona koju ovaj poznati klub započinje od preliminarne faze. Araz nastupa u grupi A u kojoj se nalaze još domaćin Riga, šampion Letonije, Jahn Regensburq iz Nemačke i İstanbul Şişli prvak Turske.

Nino je sa KMF “Ekonomac” u prethodnoj sezoni igrao dva finala, Futsal Kup Srbije koji je izgubio od KMF “Beogradski FON” u Kragujevcu, dok u finalnoj seriji nije uspeo da uzme trofej pošto je sa 3:0 u mečevima izgubio od branica titule šampiona države, KMF “Loznica-Grad 2018”.

Klub iz Azerbejdžana od skora sa klupe predvodi poznati dvojac iz Kragujevca, Predrag Rajić kao trener i Zoran Rakićević trener golmana nakon okončanja uspešne saradnje sa FC “Salines Tuzla City” iz Tuzle.

Ninoslav Aleksić
Ninoslav Aleksić

Nino nam je u razgovoru preneo svoje prve utiske o odlasku u svima dobro poznati klub iz Azerbejdžana.

‚‚Posle poziva trenera Predraga Rajića sa kojim sam sarađivao i bio doskorašnji saigrač, nisam mnogo razmišljao o ponudi. Saradnja sa njim kao velikim trenerskim imenom i iskusnim trenerom garantuje siguran napredak u mojoj karijeri. Araz je veliko ime u futsal svetu, veliki klub koji ima visoke ambicije i biće zadovoljstvo igrati u njemu. Prvi izazovi već slede a to je učesće u UEFA Futsal Ligi Šampiona gde će klub na turniru Preliminarne Runde u Rigi ciljati dalji plasman u elitnom evropskom takmičenju.”

Utakmice ove grupe Preliminarne runde biće održane u Letoniji od 22. do 27. avgusta.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.