Connect with us

Srbija

Može li Novi Sad ponoviti trijumf nad Ekonomcem

Published

on

Može li ekipa KMF “Novi Sad” ponoviti uspeh iz prvog dela sezone i “skinuti skalp” KMF “Ekonomac”. Naime u 5.kolu Prve Futsal Lige Srbije u sred Jezera Novi Sad je slavio 3:5.

Može li se ponoviti 5.kolo?

Bilo je to iznenađenje, obzirom da su u Novom Sadu dunuli turbulentni vetrovi. Posle gromoglasno najavljivanih pojačanja i ambicija napada na vrh tabele usledio je muk. Par klubu vernih igrača i oslanjanje na “svoje” usledilo je od starta sezone. Padali su redom, na iznenađenje svih, favoriti. Vranje, Loznica-Grad i Ekonomac. Vranje se revanširalo ubedljivo 9:2. Loznica-Grad isto ali sa 6:2. Obzirom na ubedljiv trijumf protiv KMF “Novi Pazar” u Kupu Srbije i za razliku od prethodnih mečeva, pune klupe Novosađanja šta se može očekivati.

Može li Novi Sad ponoviti

Sa druge strane Ekonomac

KMF “Ekonomac” je na impresivan način u 13.kolu stigao do svog šestog trijumfa u Prvoj Futsal Ligi Srbije. Na parketu Jezera demolirali su poslednjeplasiranu ekipu KMF “Nove Pazove “sa ubedljivih 8:1. Od ukupno osam golova sedam su postigli u drugih dvadeset minuta utakmice. Skup sadašnjih i bivših reprezentativaca poput Simića, Aleksića, Stojčevskog garantuje dobru utakmicu. Mogu li Popović, Bosnić, Radmanović protiv njih?

Utakmica KMF Novi Sad-KMF Ekonomac na programu je 17.02.2023.godine od 21:00 časova.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.