Connect with us

Srbija

Pobeda za overu prvog mesta pred play-off

Published

on

Photo: KMF Loznica-Grad 2018

Pobeda za overu prvog mesta ili drugo mesto iza Beogradskog FON- u Lagatoru. U utakmici poslednjeg kola ligaškog dela Prve Futsal Lige Srbije u futsalu u Loznici je odigran meč između domaćeg kluba KMF “Loznica-Grad 2018” i gostiju iz Obrenovca KMF “Palež”.

Od samog početka gosti su igrali njihovu prepoznatljivu igru sa golmanom-igračem. Nasuprot njih iskusni branilac duple krune, je u prvih deset minuta, golovima Avramovića u 5′ Rakića u 9′ i ponovo Avramovića minut kasnije stavio do znanja da ne želi ispustiti iz ruku veliki ulog koji nosi prvo mesto na tabeli pred play-off. Iako su gosti u istom minutu smanjili na 3:1 Stojan Milovac je sa dva pogotka u 13′ i 18′ vratio utakmicu u pravom smeru za svoj tim. Poslednji trzaj za goste na meču delo je u 20′ za 5:2 na poluvremenu.

U drugom poluvremenu kreće goleada domaćih. Redom su padali golovi golovi Perića 22′, Dudua 25′, Čaveza 30′, Nikolića 34′, Pavlovića 36′. Kraj goleade je okončao Čavez drugim pogotkom na meču u 39′ za 11:2.

KMF “Loznica-Grad 2018”- KMF “Palež” 11:2 (5:2)

Pobeda za overu

Ubedljiva pobeda Loznice nad Paležom. Osvojeno prvo mesto na tabeli prvoligaškog karavana koje nosi direktan plasman u polufinale a potom i prednost domaćeg terena, ako dođe do odlučujuće utakmice u polufinaloj seriji koja se igra na dve dobijene utakmice, odnosno ako dođe do finalne serije koja se igra na tri dobijene utakmice.

Sve do 10. maja kada je na programu prva utakmica polufinalnog dela play-off-a, ekipa iz Loznice će biti slobodna i imati vremena da konsoliduje svoje redove nakon mnogobrojnih povreda, adaptacije rekonstruisanog tima i odlaska sa klupe iskusnog internacionalnog trenera Dejana Đedovića koji je započeo stvaranje novog tima na početku drugog dela sezone ali bez pripremnih utakmica i u većini mečeva minimalnog rostera. Do tada KMF “Loznica-Grad 2018” očekuje odbrana titule osvajača Futsal Kup-a Srbije koji je programu od 21.-23. aprila u Kragujevcu kada se igraju 1/2 finalne utakmice i finale.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.