Connect with us

Srbija

Rnić i Ekonomac, treća sreća!

Published

on

Iako su mnogi prognozirali ekipu koja je trajala “jedno leto”, obzirom da su Kragujevac napustili najbolji igrači, upravo potvrđena vest da je Nikola Rnić ponovo u dresu “studenata”, obradovala je mnogobrojne simpatizere ovog doskorašnjeg suverenog vladara ovih prostora!

Nakon neuspeha na svom parketu u finalu Futsal Kupa Srbije, potom i neuspeha u finalnoj seriji protiv branioca titule KMF “Loznica-Grad 2018”, krenulo je osipanje tima iz Kragujevca.

Ipak, prva lasta je stigla u Kragujevac. Nikola Rnić će u predstojećoj sezoni ponovo obući dres KMF “Ekonomac“. Rnić stiže kao prva prinova u jato kluba iz “Jezera” koju je kragujevački klub angažovao tokom prelaznog roka.

Nikada reprezentativac u futsalu, ali jedna od legendi ovoga sporta, Nikola Rnić se treći put obreo u Kragujevcu. Dva prethodna boravka bila su berićetna i za klub a i za Rnu koji je tokom svog boravka u Ekonomcu osvojio pet od ukupno 11 šampionskih titula.

Rnić
Nikola Rnić

Nakon drugog boravka u Kragujevcu kada je nosio kapitensku traku kao predvodnik šampionske generacije, Rnič je nastupao za KMF “Crvena Zvezda, Novog Sada, Nove Pazove dok u Kragujevac prelazi iz redova KMF “Bečej 2003”.

Svojim karakternim osobinama umnogome će doprineti stabilizaciji igračkog kadra u timu kako na parketu tako i van njega.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.