Connect with us

Srbija

Saopštenje za javnost KMF “Novi Pazar”!

Published

on

Foto: Facebook KMF Novi Pazar - zvanična stranica

U daljem tekstu vam izvorno prenosimo zvanično saopštenje za javnost iz KMF “Novi Pazar” koje je objavljeno na društvenim mrežama nakon utakmice 9. kola protiv KMF “Ivanjca” i završetka jesenjeg dela Prve Futsal Lige Srbije.

Naš klub u poslednjih nekoliko kola prolazi kroz težak period. Pored loših rezultata i ne bas zadovoljavajuce igre naših momaka,primetan je i uticaj krajnje perfidnog i zlonamernog sudjenja od strane pojedinaca,koji vec duže vreme prave štetu našem timu,posebno izraženu na gostovanjima našeg kluba.

Novi Pazar

Naravno ne tražimo alibi za naše, shodno ambicinama kluba, u ovom telrenutku loše rezultate i ovim putem naglašavamo da će u narednom periodu biti započeti, a na polusezoni završeni, određeni sportski rezovi u klubu, kako bi svima onima koji su neozbiljno i krajnje neodgovorno shvatili naše planove dali do znanja da će za odbranu našeg grba igrati isključivo oni koji budu bili svesni veličine plavog dresa,koji na svakoj utakmici mora biti natopljen znojem, bez obzira da li je u pitanju utakmica protiv prvog ili poslednjeg tima na tabeli.

Klub nije odustao od prvobitnog cilja tako da ćemo svi zajedno, uz podršku naših vernih navijača krenuti jače i bolje sve dok ne ostvrimo zacrtane ciljeve i ambicije kluba.

Ovim putem pozivamo i apelujemo na odgovorne ljude u Prvoj futsal ligi da stanu u zaštitu futsala protiv zlonamernog sudjenja od strane pojedinaca i svojim autoritetom zaustave one koji konstantno prave štetu našem klubu i futsalu u Srbiji.

“ZA JEDAN KLUB, ZA JEDAN GRAD, ZA NOVI PAZAR ŽIVIM I JA”

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.