Connect with us
Srbija Norveška Srbija Norveška

Fifa

Srbija prejaka za Vikinge

foto:fss.rs

Published

on

Požarevljani “ispoštovali” futsal reprezentaciju Srbije.

Tomić štiklom otvorio Norvežane. Lazarević gaženjem postavio stvari na svoje mesto. Marinković se odlično pojavio u 6m, Aleksić pravovremenim pasom iz kornera i rezultat poluvremena Srbija-Norveška 3:0. Odličnu kontru i pas Marinkovića ispratio je Rosić i dozvolio selektoru Majesu da ukaže šansu svim igračima. Rakić uz asistenciju Moena postiže još jedan pogodak za Srbiju. Na kraju jedan nesporazum u odbrani Srbije, korisiti Eggen i postavlja konačnih 5:1.

Požarevac zaslužio domaćinstvo da Srbija….

Popunjena dvorana do poslednjeg mesta donela je vetar u leđa reprezentativcima Srbije. Lepu sliku poslao je Požarevac, i zaslužio da i dalje organizuje utakmice reprezentcije Srbije.

Srbija je trenutno prva sa sedam bodova iz tri utakmice, Francuska ima četiri boda iz dve utakmice i poslednja je Norveška bez bodova.

Reprezentaciju Srbije na proleće očekuje odlučujući duel u Parizu sa Francuskom, koji će rešiti pitanje pobednika grupe.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.