Connect with us

Srbija

Simićev “comeback” u reprezentaciju!

Published

on

Reprezentaciju Srbije u futsalu 7.marta očekuje meč poslednjeg kola grupe 9 Main Round kvalifikacija za FIFA Futsal World Cup 2024 protiv selekcije Francuske.

Za Francuze još jedna prilika za dugo čekanu “osvetu” selekciji Srbije. Za Srbiju, koja je posle velikog broja utakmica koje je odigrala nekompletna, prilika da na parket u Lavalu izađe u skoro pa kompletnom sastavu. Jovan Lazarević nije mogao zbog povrede da se odazove pozivu selektora Dejana Majesa ali zato je tu nakon dve godine čekanja ponovo u timu Miloš Simić!

Nakon oporavka od povrede koju je zadobio još pre baraža za Futsal EURO protiv Belorusije, na radost svih, Simić će obući ponovo dres sa državnim grbom i poneti kapitensku traku!

Prethodili su meseci oporavka. Uporan i strpljiv rad sa Dr.Radivojem Radakovićem. Povratak na parket “svog” Jezera. Naravno tu su i dobre partije u dresu kluba da bi se neko uopšte našao na spisku reprezentativaca. Pored sportskih, ljudske vrline zajedno stvaraju preduslov da neko bude kapiten reprezentacije. A sve to on poseduje. Ogromno pojačanje u timu Srbije pred duel sa Francuskom. Novi-stari kapiten je ponovo sa reprezentacijom!

Simke pred povratak u reprezentaciju poručuje

Što se tiče mog povratka u reprezentaciju, velika je čast i privilegija biti ponovo deo reprezentacije i boriti se za našu zemlju!

Jedan od najvećih motiva da se vratim sportu jeste i taj da opet budem deo reprezentacije i da probamo zajedno da se plasiramo na veliko takmicenje. Što se tiče mog samog povratka, zaista mogu reći da su me svi dočekali na jedan jako lep način i da su učinili da se osećam kao da nisam ni odsustvovao. Učinili su da se osećam kao kod kuće pošto reprezentacija i treba da bude jedna velika familija. Cilj i želja su mi da pomognem timu kako na terenu tako i van terena.

Zato, Francuzi…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.