Srbija

Vrnjačka Banja skup futsal mladosti

Published

on

“Vlade Divac” hala u Vrnjačkoj Banji i njen parket definitivno postaju centar futsal mladosti.

Futsal Love treće izdanje je pred nama

FRANCUSKA, ITALIJA, BOSNA I HERCEGOVINA,
sRBIJA SU UČESNICI TURNIRA Futsal Love

U sklopu priprema za kvalifikacioni turnir za odlazak na UEFA Futsal U-19 EURO, omladinska reprezentacija Srbije će na turniru Futsal Love u Vrnjačkoj Banji odigrati tri utakmice.

Francuska i Srbija igraju 06.decembra od 16:00 časova.

Bosna i Hercegovina i Srbija će se sastati 07. decembra sa početkom od 16:00 časova,

dok će meč između Italije i Srbije biti odigran od 19:00 časova 09.decembra.

Selektor U-19 futsal reprezentacije Srbije Marko Gavrilović:

Uz nekoliko dana treninga, čekaju nas i tri prijateljske utakmice. Pored sjajnih selekcija Francuske i Bosne i Hercegovine, na turniru će učestvovati i reprezentacija Italije. Moram da iskoristim ovu priliku da se i lično zahvalim selektoru Italije Max Belarteu što je prihvatio poziv da njegova selekcija učestvuje i na taj način smo uspeli da obezbedimo najkvalitetnije moguće rivale u ovom trenutku.

Biće to sjajna provera za dečake i dobićemo jasnu sliku na koga i koliko možemo da računamo u martu kao i sta to sve treba jos da popravimo u našoj igri kako bi ciljevi kojima težimo bili ostvarljivi.

Marko Gavrilović

“Bez kapitena Rakića, menja ga Stefan Đukić:

Svojim dobrim partijama u KMF “Crvena Zvezda” i KMF “Beogradski FON” zadobio sam poverenje selektora Marka Gavrilovića. Bio sam povremeni reprezentativac U-19 prethodne generacije i time zadobio mesto stalnog reprezentativca sadasnje U19 generacije. Na turnir Futsal Love nam dolaze tri veoma dobra protivnika: Francuska, Bosna i Hercegovina i Italija. OČekujem da će najteži meč biti protiv selekcije Francuske. Siguran sam i verujem u svoju ekipu zbog toga što znam da će dati svoj maksimum. Poželeo bih sreću ostalim selekcijama i pozivam sve ljubitelje futsala da dođu u što većem broju.

Spisak pozvanih igrača:

Stručni štab:

Stručni štab

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najčitanije

Exit mobile version