Connect with us

Dijaspora

Mare čašćavao, strašni Strahinja ,Nec i Laki pregazili Nant, Gale i Franco pauzlirali

Published

on

Marko Radovanović je bio strelac sa dva pogotka u pobedi na teškom gostovanju Rapidu.

Strahinja Petrov u ovom kolu postigao pogodak za vodjstvo Peskare ali je to bilo dovoljno samo za 2:2 protiv Came Dosson.

Valdepenas je slavio 5:2 nad CD UMA Antequera. Jovan Lazarević nije igrao zbog povrede.

Franco Jelovčić i Dragan Tomić u Andrlehtu ovo kolo neočekivano su pauzirali jer ekipa ZVC Renolim Borgloon odlučila da prekine takmičenje.

Stuttgarter Futsal Club 2020 demolirao je sa Mikijem Aksentijevićem, Adrijanom Micevskim i trenerom Vojkanom Vukmirovićem St. Pauli rezultatom 11:3.

Stefan Rakić je slavio u Leszno sa svojim Rekord Bielsko-Biała 7:3 i trenutno je lider na tabeli sa 15 bodova iz pet kola.

Vesprem je trenutno lider na tabeli madjarskog prvenstva a Aleksandar Gavrilović je drugi strelac ekipe sa 6 pogodaka. U sledećem kolu Vesprem igra protiv ekipe Kečkemetom za koju nastupa Darko Ristić i gde je saradnik Marko Gavrilović. Darko Ristić u ovom kolu zabeležio je asistenciju u oji je u ovom kolu zabeležio asistenciju u remiju sa Aramisom 1:1.

Nemanja Momčilović i Lazar Milosavljević slavili su pobedu nad Nantom 6:2. Sledeća utakmica je teško gostovanje sa Paris Acasa.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.