Connect with us

Turniri

Finalni dan 18.”GRADSKI TURNIR MRKONJIĆ GRAD 2024″ LIVE!

Published

on

Stiglo se i do same završnice turnira u malom fudbalu “GRADSKI TURNIR MRKONJIĆ GRAD 2024” koji se ove godine održava osamnaesti put po redu.

Sa početkom od 15:00 časova na parketu Arene Nova Banka nas očekuje bogat program u kojem ćemo videti dva polufinala najzanimljivije seniorske kategorije, finale koje će nam doneti odluku ko će ove godine poneti titulu najboljeg u Mrkonjić Gradu i poneti ček sa vrednom novčanom nagradom u iznosu od 5.000 KM kao i još šest finala u ostalim kategorijama. Uz sportski deo programa od 19:30 očekujemo i proglašenje najboljih sportista, sportskih radnika i kolektiva Opštine Mrkonjić Grad za 2024. godinu.

Za kraj nakon proglašenja najboljeg u seniorskoj konkurenciji sledi “treće poluvreme” u vidu muzičkog spektakla i bogatog muzičkog programa uz Čuleta i Marijanu.

Budite sa nama od 15:00 časova na YouTube kanalu “Micro mreža” svi koji nisu u prilici da prisustvuju završnici ovog veličanstvenog futsal spektakla koji zimi donosi futsal čaroliju u Mrkonjić Grad!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.