Connect with us

Turniri

Goleada na otvaranju 18.”Gradskog Turnira Mrkonjić Grad 2024″!

Published

on

Stigao je i 24.01.2024. godine, dan kada je od 18:00 časova u Mrkonjić Gradu po osamnaesti put se zakotrljala “četvorka” na velikom “Gradskom Turniru Mrkonjić Grad 2024”.

Turnir je otvoren mečom grupe “A” u kategofiji juniora u kojem su se sastali “Kafe bar Kvins Labud”-“Transport Rosić”. Od 0:1 za “Transport Rosić” stiglo se do preokreta i do 2:1 za na ovom meču domaćine, “Kafe bar Kvins Labud”. Napet meč do zadnjeg trenutka, kada “Transport Rosić” zahvaljujući pogotcima Popadića i Todorovića stiže do preokreta i iz izgubljenog meča se vadi i dolazi do pobede vredne tri boda rezultatom 2:3.

U kategoriji seniora goleada na startu turnira. Meč grupe “F” između ekipa “Caffe club Picasso Mrkonjić Grad”-“Restoran Royal & TR Neni Bjelajce” obeležilo je čak deset golova i to devet puta se zatresla mreža “Restoran Royal & TR Neni Bjelajce”. Dva hat-tricka Zekanovića i Nenada uz dva gola Nikodinovića i jedan Radića, uz počasni pogodak Galića i na semaforu je stajalo 9:1 za “Caffe club Picasso Mrkonjić Grad”.

Izgleda da su momci iz ekipe “Caffe club Picasso Mrkonjić Grad” dali inspiraciju svojim mlađim kolegama juniorima iz grupe “A” ekipi “Transport Rosić” da se malo opuste i da za razliku od debitantske utakmice sa otvaranja turnira i oni podese svoje “nišanske sprave”, tako da su i oni do vrha napunili mrežu protivničke ekipe “Grupa JOKS”. Iako je krenulo kao u prvoj utakmici loše po njih, pošto je već u 01′ Petković postigao pogodak za vođstvo JOKS-ovaca, preokret je bio silovit, ređali su se golovi kao na traci, tako da su uz hat-trick Kize, dva gola Stanišića i Simetića te po jednim Popadića, Todorovića i Eremije slavili na kraju sa 10:1.

U svoj drugi meč grupe “F”, ekipa “Restoran Royal & TR Neni Bjelajce” je ušla mnogo ozbiljnije i povela golom Onufrija u 03′. Sledi gol za gol, Dukić u 07′ poravnava na 1:1, potom Galić vraća prednost svojoj ekipi u 15′. Za 2:2 se pobrinuo Svjetlanović u 16′, da bi minut kasnije svojim drugim pogotkom Dukić doveo svoju ekipu “Čistoća i zelenilo Kneževo” do prednosti od 2:3. Marić u 20′ i Marjanović u 21′ sa dva gola povećavaju prednost na 2:4. Do kraja meča Ćoćkalo je samo u 23′ ublažio poraz svoje ekipe.

Indisponirani momci iz ekipe “Grupa JOKS”, ni u svom drugom meču na turniru, nisu uspeli ništa da učine protiv ekipe “Kafe bar Kvins Labud” sem da dođu do malo blažeg poraza nego u prvom meču protiv “Transport Rosić”. Četiri pogotka Meštrovca, tri Lizalovića, dva Vunića i jedan Ćosića, naspram četiri gola Petkovića i jednog Tomića, bili su samo dovoljni za častan oproštaj od turnira. Pobeda “Kafe bar Kvins Labud” od 11:5 i obezbeđen prolaz u razigravanje kao drugoplasirana ekipa grupe “A” u kategoriji juniora.

Šesti meč na programu bio je u kategoriji “kolektivi”, susret “K.P. Park Mrkonjić Grad”-“Opština Mrkonjić Grad”. Goleada u predvečerje prvog dana i na ovom meču. Dva gola Špirića, po jedan Šormaza, Ćuse i Kneževića za 0:5 i tri boda ekipi “Opština Mrkonjić Grad” pred nastavak takmičenja.

Poslednji meč ove izuzetno golgeterske večeri 18.”Gradskog Turnira Mrkonjić Grad 2024″ između ekipa “Čistoća i zelenilo Kneževo” i “Caffe club Picasso Mrkonjić Grad”, odlučivao je sa koje pozicije će ove dve ekipe u dalji rundu takmičenja, obzirom da su obe ekipe ostvarile po pobedu nad momcima iz ekipe “Restoran Royal & TR Neni Bjelajce”. Na kraju, golovima Zekanovića u6′, Nikodinovića u 18′ i Danilovića u 29′, ekipa “Caffe club Picasso Mrkonjić Grad” osvaja sa 0:3 tri boda, koji je sa prve pozicije vode u novu rundu.

Da sumiramo prvi takmičarski dan. Prolaz u narednu rundu takmičenja u kategoriji seniora iz grupe “F” obezbedile su ekipe “Caffe club Picasso Mrkonjić Grad” i “Čistoća i zelenilo Kneževo”, dok su kod juniora to ekipe “Transport Rosić” i “Kaffe bar Kvins Labud” .

“Caffe club Picasso Mrkonjić Grad” prvoplasirana ekipa iz grupe “F” (seniori)

“Čistoća i zelenilo Kneževo” drugoplasirana ekipa iz grupe “F” (seniori)

Mrkonjić Grad 2024

“Transport Rosić” prvi u grupi “A” (juniori)

“Kaffe bar Kvins Labud” drugoplasirani u grupi “A” (juniori)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.