Connect with us

Turniri

Izvučeni parovi za 5.Međunarodni Božićni turnir u Šapcu

Published

on

Facebook: Međunarodni futsal Božicni Turnir Šabac

U prostorijama Hale Zorka održan je žreb i izvučeni su parovi za učešće na jubilarnom 5.Međunarodnom Božićnom futsal turniru u malom fudbalu Šabaca 2022/23

Šabac je spreman za još jedan spektakl

Vi ste koji ste prijavili ekipu igrate za pobednika najprestižnijeg takmičenja u regionu u futsalu. Da je neko pričao i da se nisam sinoć lično kao novinar reporter našao na izvlačenju ne bih verovao. Ipak istini treba pogledati u oči.

Parovi izvučeni pred velikim brojem gledalaca

Preko 350 ljudi na izvlačenju na tribinama Hale Zorka u Šapcu. Plus u uživo organizovanom prenosu preko portala Sport Zapada je s’nevericom gledalo i slušalo ko je sve stigao u Šabac.

Sa svih strana regiona stižu ekipe

Nosioci zimske i letnje titule “Sind” i “Agrar Petrović” u pucnju zatvaranja prijava prijavljuju svoje ekipe. Drča Trans stiže favorizovan u Šabac po titulu. Ekipa “Nana” vreba šansu iz prikrajka za čuveno finale pa ko god da bude na drugoj strani. “Vajera lux” će se igrati sa mnogima jer ekipa koju predvode Mladen Marković i Lončar neće gubiti vreme čekajući da im neko pomrsi račune.

Iz Broda stiže D.M.Montaža a iz Kraljeva “CANIUS 95”. Iz Mačve “Euro šam”, Gastro Bar rivera. Sremska ravnica dovodi “Hrana produkt”, “Treće poluvreme” i nepompatih sve.

U kategoriji klubova i omladinaca kadeta igraće se od jutra do sutra a pioniri i petlići i mlađi petlići u redu će čekati da istrče na parket Zorke i pokažu da za budućnost ovog sporta Šabac neće imati problema. Vidno umorni organizatori čekaju neku novu priču jer kako kažu oni su već u 6. turniru ali nek padne ova zavesa pa ćemo vam onda reći šta kako gde i koliko.

Parovi i rasporedi utakmica sa satnicama odigravanja do kraja godine:

Prenos izvlačenja:

Organizatori zato poručuju:

Srećni vam Novogodišnji i Božićni praznici i dobro nam došli na 5.Međunarodni futsal turnir Šabac 2022/23.

Parovi u svim kategorijama izvučeni, Šabac kreće

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.