Connect with us

Turniri

Ostalo je 24 sata za prijave ekipa…

Published

on

Facebook MMStars Agencija

Ostalo je 24 sata da prijavite ekipu za učesće na:

“5.JUBILARNOM MEĐUNARODNOM BOŽIĆNOM FUTSAL TURNIRU ŠABAC 2022/23”

Okom novinara i šlušajući one koji prate dešavanja u tom svetu, zapala mi je jedna rečenica poznatog futsalera.

Ovi u Šapcu ne igraju poslednji Tango

Oni sami sebi postavljaju parametre i kad ih pomere. Zato su i najbolji, korektni su, bore se za nebo pod suncem i zato svi trče da igraju taj Šabac.

Bilo mi je prijatno i onda ih pozovem da pitam šta i kako je. Ispostavi se da su u trci sa vremenom i trci za jos jedan rekord. Za još jednu pobedu kao da im je prvi put i da sutra sve staje.

Po rečima vlasnika MMStars Agencije i organizatora Dragana Gašica ovo može samo dobar tim. Tim je poznat i igraju u najačem sastavu. Igraju se sa rekordima i samo kažu “Mi sve dočekujemo kao gospodu, svako ko dođe vraća se u Šabac kao sportski prijatelj i prijatelj kuće”. To je postovanje to je sport!

Ovako je proteklo prošlogodišnje finale

Ostalo je 24 sata do završetka prijava i žreba!

Ostalo je manje od 24 sata da po peti put na parketu Zorke učestvujete uz najbolje iz regiona.

Prijave se zatvaraju sutra u 20:00 časova.

Izvlačenje parova možete pratiti od 21:00 čas na sledećem linku

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turniri

Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT pobjednik zimskog turnira u Omišu!

Published

on

By

Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT je pobjednik drugog izdanja zimskog turnira u Omišu. U finalu su zasluženo pobijedili Utilis Žrnovnicu rezultatom 3:0. Ekipa iz Dugog Rata je najviše pokazala tijekom cijelog turnira, dovoljno je reći da su tijekom turnira postigli 28, a primili svega 3 pogotka.

Čestitamo ekipi Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT na osvojenom prvom mjestu.

UTILIS ŽRNOVNICA – SV. JOSIP DUGI RAT JAKO SPORT 0:3

STRIJELCI: 0:1 Ivan Šarić, 0:2 Luka Jurić, 0:3 Ante Marčić

SASTAVI

UTILIS ŽRNOVNICA: Josip Bartulić, Duje Bilić, Ivan Gilić, Bruno Kukoč, Jure Bartulić, Stipe Ordulj, Ivan Bulić, Jure Cvjetković, Vice Buzov, Šime Jurčić, Mario Vuković

SV. JOSIP DUGI RAT JAKO SPORT: Duje Kulušić, Ante Dragošević, Ante Marčić, Luka Tokić, Ivan Šarić, Luka Jurić, Marko Čapeta, Frane Pleić, Marko Galiot, Boris Ercegović, Ivica Križanac

Continue Reading

Turniri

Zimski turnir Omiš: Finalni dan na Ribnjaku!

Published

on

By

Danas je na rasporedu finalni dan na zimskom turniru Omiš. Uvertira u finale će biti Penalty Cup, zanimljivo natjecanje u izvođenju penala.

Veliko finale nam donosi susret između Utilis Žrnovnice i Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT. Utilis Žrnovnica se pokazala kao “nagazna mina” za favorite, dok Sv. Josip Dugi Rat kroz cijeli turnir djeluje dominantno. Ekipa iz Žrnovnice je u veliko finale stigla na pogon Josipa i Jure Bartulića, dok ekipu iz Dugog Rata predvode vodeći strijelac turnira Ivan Šarić i Luka Tokić. Nema sumnje kako nas očekuje uzbudljivo finale drugog izdanja zimskog turnira Omiš.

Continue Reading

Turniri

Zimski turnir Omiš: Prijavi se na Penalty Cup!

Published

on

By

Sutra su na rasporedu nova uzbuđenja na zimskom turniru Omiš. Organizatori su se odlučili dodatno potruditi i finalni dan začiniti novim natjecanjem, ovaj put u izvođenju penala. Pravila Penalty Cup-a su su jednostavna, svaka ekipa se sastoji od dva člana (vratar + igrač), pucaju se tri penala, ako nakon toga ne bude pobjednika slijedi raspucavanje. Pobjednik prolazi u sljedeću fazu natjecanja, dok gubitnik ispada. Konačni pobjednici odlaze kući bogatiji za 150€.

Continue Reading

Najčitanije

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.