Connect with us

Turniri

5.”Humanitarno-memorijalni futsal turnir Marko Zogović”!

Published

on

Još jedan turnir na obalama Dunava koji prelazi u tradiciju vas očekuje. Na Vidovdan 28.06.2023.godine počinje 5.”Humanitarno-memorijalni futsal turnir Marko Zogović” u naselju Banovci – Dunav”.

Ovaj turnir, koji će kao i prethodnih godina privući pažnju najboljih futsalera iz regiona i onih koji žele da se nadmeću sa njima, naravno uz mnogobrojnu neizostavnu publiku koja je na prethodnim okupljanjima imala zaista priliku da uživa u čarima futsala, je od posebnog značaja jer čuva uspomenu na druga i brata Marka Zogovića koji je 2007.godine nesrećno nastradao ali je uz to i humanitarnog karaktera.

Za prvi dan turnira u Naselju Novi Banovci, predviđeno je finale u mlađim kategorijama, potom sledi zvanično otvaranje turnira i prva utakmica u kojoj svake godine učestvuje ekipa “Drugari” protiv ekipe iz grupe u kojoj se nalaze a u planu je odigravanje još jednog meča te večeri.
Turnir je planiran da traje do 15.07.2023.godine.

Marko Zogović
5.Memorijalni-humanitarni turnir Marko Zogović

Nagradni fond za tri najbolje plasirane ekipe iznosi 450.000 dinara i raspoređen je po sledećem:

1.mesto 300.000 hiljada
2.mesto 100.000 hiljada
3.mesto 50.000 hiljada

Kotizacija po ekipi iznosi 12.000 dinara.

Uz novčane nagrade obezbeđena su i priznanja za najboljeg golmana, igrača i strelca turnira u svim kategorijama.

Početak turnira je planiran za 28.06.2023.godine a vi požurite i prijavite ekipu do 26.juna

Telefon za informacije i prijave ekipa:
+381(0)63/531-236 Zoga

Najbolja ekipa na prethodnom 4.”Memorijalno-humanitarnom futsal turniru Marko Zogović” bila je ekipa “Velibor Dunjić – 21. blok”, drugo mesto je pripalo ekipi “Crystal copy” dok su trećeplasirani bili Otpisani.

Prošlogodišnji turnir završen je dodelom medalja najboljim ekipama i veličanstvenom, tradicionalnom bakljadom na kraju večeri. 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.