Connect with us

Turniri

Memorijalni turnir “Bruno Kurolt” u znaku broja 7!

Published

on

Nešto više od dva tjedna nas dijeli do početka 7. memorijalnog turnira “Bruno Kurolt” koji se održava u organizaciji društva za sportsku rekreaciju “Djeca Marakane”.

Bruno Kurolt (1988. – 2017.)

Ovogodišnje izdanje turnira će proteći u znaku broja 7 s obzirom da je riječ o sedmom izdanju turnira i omiljenom broju Bruna koji bi igrajući za svoje momčadi NK Kraljevicu i malonogometnu ekipu Portić nosio upravo broj sedam. U NK Kraljevici broj 7 je umirovljen zbog Bruna i više ga nitko neće nositi što dovoljno govori koliko je Bruno bio cijenjen u svom klubu. U nekadašnjem Portiću, odnosno sadašnjoj ekipi konoba Fran Krsto Frankopan broj 7 u nasljedstvo je dobio njegov brat Edi. Edi Kurolt godinama važi za jednog od najboljih Riječkih malonogometaša i nošenjem broja 7 na leđima održava sjećanje na Bruna.

Brunov brat Edi u dresu HMNK Rijeka

Podsjetimo, ovogodišnje izdanje turnira je u rekordnom roku privuklo 24 ekipe koji će nastupiti na turniru. Nema sumnje kako će se organizatori pobrinuti da 7. izdanje memorijalnog turnira “Bruno Kurolt” protekne na najvišoj mogućoj razini.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.