Connect with us

Turniri

Da li Lim može ohladiti Nikoljac?

Published

on

U prelepoj atmosferi pred i prepunim auditorijumom, odigrane su četvrtfinalne utakmice 52. Memorijala “Vaso-Šaban-Momo”.

Prštalo je na terenima JU “Centar za sport i rekreaciju” Bijelo Polje u Nikoljcu na svim mečevima. Ulog ogroman, borba za ostanak u trci za veliku nagradu i još veći motiv da sa ponosom se nosi naslov osvajača ovog prestižnog turnira na severu Crne Gore. Usijani beton, još više su podgrejali đonovi takmičara kojima se pridružila mnogobrojna publika, tako da ni blizina hladnoga Lima i vetrova sa okolnih visova, nisu bili dovoljni da rashlade sve.

Elem, stiglo se i do same završnice turnira. Odigrana su četvrtfinala, najbolje četiri ekipe su ostale, tako da stižemo do tačke usijanja na Nikoljcu.

Rezultati utakmica u borbi za polufinale su sledeći:

“Sutivan” 3:1 “Klub Exit Mojkovac” (Janko Bulatović, Miloš Ljujić, Ljubo Konatar / Nikola Vidaković)

“Petica” 4:1 “Amadeus Vila Šop PV” (Filip Marković, Eldin Redžović, Ensar Redžović, Elvedin Sadović / Esmir Rondić)

“DOO Baćović” 2:3 “Murić Company PG” (Pavle Vukčević / Lazar Ćulafić 2x, Boško Bolević)

“Lozna DOO Konstruktor” 2:1″Pruška Mesopromet Franca” (Fahrudin Ćorović, Igor Pejović / Branko Vuković).

Parovi polufinalnih utakmica 52. Memorijala “Vaso-Šaban-Momo”

Memorijala

A ko će se boriti za prestižnu nagradu u iznosu od 5000 eura videćemo nakon polufinalne večeri gde ćemo videti ko će biti brži, spretniji, okretniji, hrabriji sa “četvorkom” jer po onoj staroj Njegoševoj “Boj ne bije svijetlo oružije, već boj bije srce u junaka” svaki ishod je moguć!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.