Connect with us

Turniri

“NIKADA VAS NEĆEMO ZABORAVITI-Murina 2023”

Published

on

U Murini se obeležava 24 godine od strašne tragedije kada je dejstvom NATO avijacije tokom agresije na tadašnju Jugoslaviju stradalo nevinih šestoro žrtava. Ovim tužnim povodom a u spomen žrtvama, u ovom mestašcetu kraj Plava se svako leto održava “Noćni Memorijalni Turnir u Malom Fudbalu” pod sloganom: “NIKADA VAS NEĆEMO ZABORAVITI-Murina”!

Ova teška i predugačka vremena, koja traju uz tugu i bol za žrtvama, turnir koji se održava već 24.godinu po redu njima u čast, pokušava polako da izbriše tu bol, postaje epicentar dešavanja oko kojeg se okupljaju svi kako bi kroz druženje i igru ​​na trenutak podsetili i ukazali da postoji i svetlija strana života. Prestižni turnir u Murinu koji se podsećamo održava u pomen žrtvama ne bi se održao niti iz godine u godinu rastao stepenik po stepenik i postao centar na futsal mapi Crne Gore bez pomoći ljudi dobre volje i poštovalaca ovog turnira koji svake godine učestvuju u sponzorstvu a njih je zaista premnogo. Ovo usnulo mesto u opštini Plav, usnulo pre 24 godine, koje se svakog leta u vreme održavanja ove sportske manifestacije budi i bude centar sporta, poziva vas da svojim učešćem doprinesete da se žrtve ove tragedije nikad ne zaborave i da spomen na njih bude uklesan večito u našu istoriju i naša srca.

ove godine pred nama je 24.”Noćni Memorijalni Turnir u Malom Fudbalu NIKADA VAS NEĆEMO ZABORAVITI-Murina 2023″!

NIKADA VAS NEĆEMO ZABORAVITI

na novoizgrađenim sportskim terenima u Murini ljubitelje “petoparca” očekuje bogat nagradni fond u iznosu od 5.500 eura raspoređen po sledećem:

1.mesto- 3.500 eura,

2.mesto- 1.500 eura,

3.medto- 500 eura.

uz novčane nagrade za najbolje tri ekipe, organizatori su predvideli i nagrade za najboljeg golmana i igrača u iznosu od 100 eura.

uplata po ekipi iznosi 100 eura a sve informacije i prijave ekipa možete dobiti na telefon:

-+382(0)67-53-18-01,

-+382(0)68101-501 ( 69 mreža), Zoran Knežević.

ekipe možete prijaviti do 02.08.2023.godine kada će od 21 čas biti održan žreb turnira.

Ovako je protekao 23.”Noćni Memorijalni Turnir u Malom Fudbalu NIKADA VAS NEĆEMO ZABORAVITI-Murina 2022″:

Pozivamo vas na ovaj veličanstveni futsal spektakl koji će okupiti ekipe iz Crne Gore i regiona za čije će finale biti obezbeđen TV prenos na Areni, dok će Futsal Balkan propratiti kao medijski partner ceo tok turnira. Dođite da uživamo zajedno i da pomognemo da se istorija ne izbriše pošto se ona piše!

NIKADA VAS NEĆEMO ZABORAVITI-Murina 2023″!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.