Connect with us

Turniri

Memorijal “Mišo Tamindžija”: Hrupjela sigurna; Iranci predvodili Commerce Eng. do trijumfa

Published

on

Seniorske utakmice počele na Memorijalnom turniru "Mišo Tamindžija"
Hrupjela Trebinje

Seniorske utakmice startovale na jubilarnom 30. Božićnom memorijalnom turniru “Mišo Tamindžija” u Nevesinju, a branilac trofeja ekipa Hrupjela iz Trebinja pobjedom je krenula ovogodišnje takmičenje.

U susretima pjetlića i pionira ubjedljive pobjede upisala je ekipa X-Express. U kadetima je trijumf otišao na stranu ekipe Gorica S&S, dok je u juniorima bodove upisala kvalitetna trebinjska ekipa Restoran Ognjište.

Publika je mogla da uživa i u premijeri seniora. Prve seniorske utakmice i prve bodove su upisale ekipe Commerce Engineering Mostar i branilac trofeja Hrupjela Trebinje.

Mostarci su predvođeni iranskim internacionalcima golmanom Amirom Ahmadpourom i Hamedom Khodaeijem savladali nevesinjski sastav Caffe “EX”, nakon preokreta, rezultatom 3:2, dok je trebinjska Hrupjela nošena reprezentativcima BiH, Kahvedžićem i Jelićem, odbranu trofeja započela pobjedom nad mostarskim Gnojnicama sa sigurnih 9:4.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.