Connect with us

Turniri

Spektakl u najavi: “Sami protiv svih 2023.”

Published

on

HMNK Rijeka u suradnji s KN Armada Rijeka i MNK Kvarner organizira futsal turnir “Sami protiv svih 2023”.

Turnir će se održati po futsal pravilima (4 + 1) od 24. do 29. srpnja na sportskom igralištu “Amfiteatar Matulji”. U pitanju je drugo izdanje turnira, a naslov brani ekipa iz Slovenije “Ambrož team” koju je do naslova predvodio Alen Fetić. Organizatori nastoje održati turnir na najvišem mogućem nivou, a u prilog tome najbolje govori činjenica da će suditi suci s prvoligaških parketa. Na prvom izdanju turnira, između ostalih, pravdu je dijelio elitni UEFA sudac Nikola Jelić, dok je za ovu godinu potvrđeno da će jedan od sudaca biti dobro poznato lice Josip Dujmić koji ima status UEFA suca.

protiv svih

Turnir se održava pod pokroviteljstvom općine Matulji. Broj ekipa je ograničen na 36, a na turniru će nastupiti minimalno 24 ekipe. Trenutno je prijavljeno 20 ekipa stoga požurite se, prijavite svoju ekipu i budite dio odličnog futsal turnira “Sami protiv svih 2023”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.