Connect with us

Turniri

Šabac na pola puta stigao

Published

on

Šabac vas čeka po peti put sa nagradnim fondom od 5000E.

U Šapcu su tek stigli na pola puta. Biju bitku sa vremenom a što je bliže završnica grupa i početak eliminacija sve više gori.

Završnica grupa

Nema loše utakmice. Nema lošeg dana. Igra se od jutra do sutra. Posle malog uhodavanja na samom početku sve je pod kontrolom.

To fudbalski svet u futsalu na prostorima stare Jugoslavije nije video. Preko 146 ekipa. Uz pomoć svih lokalnih klubova na čelu sa Opštinskim Fudbalskim Savezom. Potom Sportskim Savezom, gradom Šapcom. Zatim samim organizatorima krči put ka samom vrhu.

Završnica grupa vas očekuje u Šapcu

Krči put ka rekordu svih rekorda. Da će Šabac goreti u naredna tri dana u završnica grupa seniora i da su najbolji u Šapcu pokazuju i imena poput “Agrar Petrovića”, “Dm montaže”, “Cana”. “Sind”, “Nana” i “Vajera LUX Šabac”, “Caninus Kraljevo”, “Mango”. Tu su i “Star Šped”, “Hrana produkt” i mnogi drugi koji su stigli u “Mali Pariz” za borbu za najboljeg i neprikosnovenog vladara futsala u regionu 2022/2023.

Ko će u eliminacije koje kreću na najveći srpski praznik Božic to sad dok pišemo ovo ne znamo. U ime organizatora srećni vam Božićni praznici bili jer vi ste svi dobro došli u Šabac hram futsala ma koje vere i nacije bili.

Hvala vam!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turniri

Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT pobjednik zimskog turnira u Omišu!

Published

on

By

Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT je pobjednik drugog izdanja zimskog turnira u Omišu. U finalu su zasluženo pobijedili Utilis Žrnovnicu rezultatom 3:0. Ekipa iz Dugog Rata je najviše pokazala tijekom cijelog turnira, dovoljno je reći da su tijekom turnira postigli 28, a primili svega 3 pogotka.

Čestitamo ekipi Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT na osvojenom prvom mjestu.

UTILIS ŽRNOVNICA – SV. JOSIP DUGI RAT JAKO SPORT 0:3

STRIJELCI: 0:1 Ivan Šarić, 0:2 Luka Jurić, 0:3 Ante Marčić

SASTAVI

UTILIS ŽRNOVNICA: Josip Bartulić, Duje Bilić, Ivan Gilić, Bruno Kukoč, Jure Bartulić, Stipe Ordulj, Ivan Bulić, Jure Cvjetković, Vice Buzov, Šime Jurčić, Mario Vuković

SV. JOSIP DUGI RAT JAKO SPORT: Duje Kulušić, Ante Dragošević, Ante Marčić, Luka Tokić, Ivan Šarić, Luka Jurić, Marko Čapeta, Frane Pleić, Marko Galiot, Boris Ercegović, Ivica Križanac

Continue Reading

Turniri

Zimski turnir Omiš: Finalni dan na Ribnjaku!

Published

on

By

Danas je na rasporedu finalni dan na zimskom turniru Omiš. Uvertira u finale će biti Penalty Cup, zanimljivo natjecanje u izvođenju penala.

Veliko finale nam donosi susret između Utilis Žrnovnice i Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT. Utilis Žrnovnica se pokazala kao “nagazna mina” za favorite, dok Sv. Josip Dugi Rat kroz cijeli turnir djeluje dominantno. Ekipa iz Žrnovnice je u veliko finale stigla na pogon Josipa i Jure Bartulića, dok ekipu iz Dugog Rata predvode vodeći strijelac turnira Ivan Šarić i Luka Tokić. Nema sumnje kako nas očekuje uzbudljivo finale drugog izdanja zimskog turnira Omiš.

Continue Reading

Turniri

Zimski turnir Omiš: Prijavi se na Penalty Cup!

Published

on

By

Sutra su na rasporedu nova uzbuđenja na zimskom turniru Omiš. Organizatori su se odlučili dodatno potruditi i finalni dan začiniti novim natjecanjem, ovaj put u izvođenju penala. Pravila Penalty Cup-a su su jednostavna, svaka ekipa se sastoji od dva člana (vratar + igrač), pucaju se tri penala, ako nakon toga ne bude pobjednika slijedi raspucavanje. Pobjednik prolazi u sljedeću fazu natjecanja, dok gubitnik ispada. Konačni pobjednici odlaze kući bogatiji za 150€.

Continue Reading

Najčitanije

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.