Connect with us

Turniri

Šabac na pola puta stigao

Published

on

Šabac vas čeka po peti put sa nagradnim fondom od 5000E.

U Šapcu su tek stigli na pola puta. Biju bitku sa vremenom a što je bliže završnica grupa i početak eliminacija sve više gori.

Završnica grupa

Nema loše utakmice. Nema lošeg dana. Igra se od jutra do sutra. Posle malog uhodavanja na samom početku sve je pod kontrolom.

To fudbalski svet u futsalu na prostorima stare Jugoslavije nije video. Preko 146 ekipa. Uz pomoć svih lokalnih klubova na čelu sa Opštinskim Fudbalskim Savezom. Potom Sportskim Savezom, gradom Šapcom. Zatim samim organizatorima krči put ka samom vrhu.

Završnica grupa vas očekuje u Šapcu

Krči put ka rekordu svih rekorda. Da će Šabac goreti u naredna tri dana u završnica grupa seniora i da su najbolji u Šapcu pokazuju i imena poput “Agrar Petrovića”, “Dm montaže”, “Cana”. “Sind”, “Nana” i “Vajera LUX Šabac”, “Caninus Kraljevo”, “Mango”. Tu su i “Star Šped”, “Hrana produkt” i mnogi drugi koji su stigli u “Mali Pariz” za borbu za najboljeg i neprikosnovenog vladara futsala u regionu 2022/2023.

Ko će u eliminacije koje kreću na najveći srpski praznik Božic to sad dok pišemo ovo ne znamo. U ime organizatora srećni vam Božićni praznici bili jer vi ste svi dobro došli u Šabac hram futsala ma koje vere i nacije bili.

Hvala vam!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.