Connect with us

Crna Gora

Nikola Doderović za Futsal Balkan

Published

on

Nikola Doderovic Bajo Pivljanin
KMF Bajo Pivljanin

Pred nastavak takmičenja Prve Futsal Lige Crne Gore dobili smo kratak komentar iz KMF Bajo Pivljanina. Nikola Doderović sportski direktor kluba, dao je svoje viđenje pred nastavak takmičenja.


Nikola Doderović sportski direktor kluba

Naš cilj u drugom dijelu sezone je isti kao i na početku iste, a to je play off. Trenutno smo na četvrtoj poziciji na tabeli, ali liga je dosta ujednačena. Tako da će borba za mjesta koja vode u razigravanje biti zanimljiva. Nadam se da ćemo biti sigurni u duelima protiv ekipa iz donjeg dijela tabele za razliku od jesenjeg dijela sezone. Kada smo imali nekolika kiksa koja su nas koštala bolje pozicije pred nastavak šampionata.

Za par dana krećemo sa pripremama koje će biti intezivnije i ozbiljnije u odnosu na prethodne sezone. Nadam se da ćemo prije svega fizički biti spremni za drugi dio sezone, koji počinje 08.03.2023.godine.


Što se prelaznog roka tiče, tokom pauze smo se pojačali Kostom Vukovićem. Isti se posle sezona u Novom Pazaru i Šibeniku vratio u matični klub.

Takođe bih kao pojačanje izdvojio i to što smo uspjeli da zadržimo i našeg najboljeg igrača i kapitena Gorana Delića.

On je i pored ozbiljnih finansijskih ponuda nekoliko ekipa iz Crne Gore i Republike Srpske odlučio da ostane u svom Baju Pivljaninu.

Nakon povrede zbog koje je propuštio prvi dio sezone, u ekipu se vraća i naš prvi golman Dejan Ćalasan. Tako da sve u svemu u proljećni dio šampionata ulazimo jači, a nadam se da će i rezultati to pokazati.

Sportski pozdrav za sve vaše čitaoce od KMF Bajo Pivljanin!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.