Connect with us

Crna Gora

Pruška vrijeba šansu za play-off

Published

on

Nakon zimske pauze KMF Pruška očekuje borbu za ulazak u play-off. Iznosimo vam komentar o prvom dijelu sezone i očekivanjima iz kluba.

Iako smo na 4 boda od play off-a za prvaka Crne Gore, razočarani smo prvim dijelom sezone. Pruška je u prvom dijelu sigurno bila fizički najspremnija ekipa u ligi, sa velikim rosterom igrača, ali rezultati nisu opravdali očekivanja.

Odlično je Pruška počela sezonu, sa 3 pobjede i 2 remija u prvih 5 kola. A onda je postepeno krenuo pad i na kraju 18 bodova u 13 kola, 4 manje od play off-a.

U prelaznom roku je ekipu napustio Elvis Sijarić, koji je najbolji strijelac kluba u prvom dijelu sezone. Klub su pojačali golman Alen Dizdarević i igrač Srećko Konatar. Dres Pruške nose samo bjelopoljci, jer je to politika kluba. Trenutno ekipa trenira 3 nedelje i pripreme teku po planu. Do početka drugog dijela sezone će odigrati 2 prijateljske utakmice i maksimalno spremno dočekati nastavak.

Klub u drugom dijelu sezone želi da borbenom i hrabrom igrom ostvari bolje rezultate i čeka šansu za play off. Nikako ne želi vršiti pritisak na igrače, jer se to do sada pokazalo loše, gledajući tim i ostvarene rezultate.

Pratili smo situaciju na tržištu i drugih klubova. Ulcinj se najbolje pojačao, a tu je i šampion Titograd, koji je pored brazilca doveo i strašnog talenta iz Gorštaka Čogurića. Ova 2 kluba su najveći favoriti za titulu. A 5-6 klubova će voditi borbu za preostala 2 mjesta u play off-u.

Cilj kluba je da bude stabilan prvoligaš i da finasijski jača iz godine u godinu, a do sada je mnogo uradio na tom planu. Takođe klub želi da angažuje što više mladih futsalera iz Bijelog Polja, koji će biti budućnost Pruške i Bijelog Polja.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.