Connect with us

Omladinska futsal reprezentacija

Hrvatska i Srbija sparinguju

Published

on

Orlići
Instagram Marko Gavrilović

U okviru priprema za kvalifikacioni turnir u mesecu martu u Vrnjačkoj Banji za odlazak na Futsal EURO U19 selekcija Srbije ugostiće vršnjake iz Hrvatske.

Domaćin svojim vršnjacima iz komšiluka će biti u SC FSS u Staroj Pazovi. Dva prijateljska meča zatvorenog tipa biće odigrana 13. i 14.01.2023.godine. O predstojećem okupljanju selektor U19 selekcije Srbije Marko Gavrilović je izjavio:

Dokle se stiglo u radu…

Mečevi sa Hrvatskom su sjajna provera za nas. Ujedno su i idealna prilika da vidimo koliko nam novi igrači na spisku mogu pomoći u kvalifikacijama u martu. Takođe, vratio nam se kapiten Rakić nakon povrede. Dobro se oseća fizički ali mu trebaju mečevi. Kako u klubu ne dobija puno minuta, ove utakmice će mu biti zlatna vredne da se vrati u formu. Kako njemu, tako i svim ostalim momcima. Na spisku je opet i Aleksa Stojanović iz Smedereva. Momak koji je veoma motivisan da se izbori za minute i opravda epitet jednog od najtalentovanijih igrača ove generacije.
Radili smo puno od decembra, nismo stajali i verujem da ćemo biti bolji nego na Futsallove turniru. Znamo kako moramo da igramo da bi bili konkuretni u kvalifikacijama. Da bi to bilo i realno moraćemo da nastavimo sa svakodnevnim radom sve do kvalifikacija.

Spisak pozvanih:

Spisak U19 Srbije

U okviru pripremnih mečeva pred kvalifikacioni turnir, najmlađu futsal selekciju Srbije očekuje u februaru i meč protiv šampiona Evrope Španije.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.