Connect with us

Srbija

Sve je spremno za početak 14.po redu turnira “Pančevo 2024”

Published

on

Ulazimo u foto-finiš pred početak velikog letnjeg turnira u malom fudbalu, četrnaestog izdanja po redu turnira “Pančevo 2024”.

Već po tradiciji kao i u prethodnih trinaest izdanja, 04.juna sa početkom od 18:00 časova na terenima Sportskog centra “Mladost” – nova Misa, okupiće se futsaleri željni trofeja najboljeg na ovom prestižnom okupljanju. Iz godine u godinu turnir u Pančevu raste u svakom smislu te reči, tako da će i ove godine nagradni fond biti do sada rekordan i iznosiće 550.000 dinara. Organizator turnira Ivan Štopulj se pobrinuo da sve protekne na najvišem nivou, tako da je na svima nama ostalo da počnemo sa odbrojavanjem do početka futsal spektakla u ovom gradu i da po završetku finala vidimo ko će se popeti na tron koji brani ekipa “Incognito tim”

Kratak komentar o predstojećem 14.izdanju turnira u malom fudbalu pod nazivom “Pančevo 2024” dao je gospodin Ivan Štopulj:

“Kao što ste rekli, ovim putem obaveštavam ljubitelje malog fudbala da će turnir u malom fudbalu “Pančevo 2024” startovati ove godine 04.juna. Sa ciljem da ovogodisnji turnir pored sportskog dobije i humanitarni karakter, uz pomoć prijatelja turnira udruženja Misa Familija, biće organizovano nekoliko akcija za prikupljanje novca. Sav prihod ostvaren u ovim akcijama će nakon turnira biti uplaćen u humanitarne svrhe. Ovo je razlog više da se okupimo u što većem broju i ispunimo tribine sportskog centra do poslednjeg mesta. Pored priznanja za osvojeno I, II i III mesto, uz nagradni fond od 550.000,00 dinara, obezbeđene su i nagrade za najbolje pojedince, igrača, golmana i strelca”-reči su Štopulja.

Nagradni fond je raspoređen po sledećem:

I mesto – 400.000,00 dinara;
II mesto – 100.000,00 dinara;
III mesto – 50.000,00 dinara.

Kotizacija za učešće na turniru “Pančevo 2024” iznosi 12.000,00 dinara.

Pozivom na telefon +381/60-364-09-22 možete dobiti sve informacije o turniru kao i prijaviti vašu ekipu.

Očekuje nas još jedno leto za čarolije na petoparcu u Pančevu dok će Futsal Balkan kao i do sada i ove godine medijski propratiti turnir “Pančevo 2024”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.